Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Az igaz, hogy mi emberek...

Zsuzsabazsa kérdése:

Az igaz, hogy mi emberek egész életünkben mikor alszunk, akkor sok pókot megeszünk?

Figyelt kérdés

Éjjel alvás közben bemászik a szánkba, főleg ha nyitott szájjal alszunk.

Ezt a tv-ben halottam.

2013. jún. 28. 13:00
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
70%
megérezné a szájszagod és elpusztulna :D
2013. jún. 28. 18:06
 12/15 anonim válasza:
57%
Nem tudom, de hát biztos elő fordulhat hogy életünkbe néhány bogarat meg eszünk de nem biztos hogy alvás közben. Ez nehezen hihető. De az bizony igaz hogy életünkben egy kiló port le nyelelünk. :/
2013. jún. 29. 09:47
 13/15 anonim ***** válasza:
Azért gondolom ha a testeden végigmászik, akkor azért állna meg a nyitott szádnál, mert érzi, hogy nedves. Elég undin hangzik :/ De hát csak van annyi esze. Mondjuk le is tesztelheted. Fogsz egy pókot, berakod egy olyan helyre mászkálni, ahol benedvesítetted már egy részét a talajnak, van is ott kicsi víz. És továbbmegy-e oda. Amúgy szerintem nem igaz. Azért csak érzi a pók, hogy oda ne menjen.
2013. júl. 4. 00:23
 14/15 A kérdező kommentje:

Tessék itt van 8 pókot eszünk meg életünk során.

[link]

Ezeket mind alvás közben.

2013. júl. 4. 12:17
 15/15 juik válasza:
Mar bocsánat szerintem nem igaz mert meg ha aludnék is akor is felebrednek hogy valami mászkál rajtam . Vagy mozog a szamba !
2015. máj. 6. 15:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!