Békák elleni védekezés?
Figyelt kérdés
Utálom a békákat. Egész kiskorom óta kísér ez a fóbia. Nem az, hogy félek de ha meglátok akár egy kis levelibékát is az alakja egyből kiakaszt. Bár azt még inkább elviselem mint a varangyokat. Nincs valami módszer arra, hogy távol tartsuk őket a háztól, a kerttől? Valami növény, szer vagy akármi amit nem szeretnek? Nem akarnám megölni őket mert nem ártottak nekem de egy tisztességes távolságot tartanék tőlük. Nagyon megköszönném ha adnátok tanácsot!2013. jún. 7. 21:04
1/3 anonim válasza:
Végy egy pár darab gólyát! :D Amúgy szerintem nem lehet teljesen kitiltani a kertből.
2/3 A kérdező kommentje:
Gólyapár van a faluban de nem ott bákéznak sajnos ahol kellene:/ Ettől tartok én is. De hátha van olyan módi amiről nem tudok.
2013. jún. 7. 21:23
3/3 anonim válasza:
költözz lakótelepre. Amíg kerted van addig élőlények is lesznek benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!