Mi a leghatátosabb védekezés a legyek ellen?
Figyelt kérdés
Megőrülök, mikor hajnalban arra kelek, hogy zümmögnek a fejemen, csikizik a lábamat stb. A konnektorba dugható szúnyogírtó sajnos nem használ, az aerosolok meg, amiket a levegőbe kell fújni, azok átmeneti hatásúak, ráadásul szerintem embernek sem túl jó belélegezni.2009. júl. 6. 21:04
1/10 anonim válasza:
Légypapír?
Ugyanezzel küzdök, épp ma vettem ilyen ragadós légypapírt. Remélem beválik... Mert az agyamra megy.
2/10 anonim válasza:
chemotox...igaz nagyon káros az egészségre, ezért nem szabad belélegezni.
3/10 anonim válasza:
Mi heti 1szer körbepermetezzük a teraszt légypermettel.
4/10 anonim válasza:
szúnyogháló az ablakra??ennél egyszerűbbet nemigen tudok mondani :)
5/10 anonim válasza:
régen volt eg üvegharang szerü ezköz. kicsit emelve hogy a légy alámászhasson. de elrepülni nem tudott. csalinak valami apró huscafatot vagy ami érdekli a legyet tettek. nem volt szaga ha időben cserélték a csalit. hasonló a lódarázscsapdához. csak átlátszó legyen. mert fényre mennek. de tetszenek azok a lámpák ami a benzinkutakon van . gyilkos egy ezköz a rovaroknak.
6/10 anonim válasza:
mármint azok az uv fényü lámpák.
7/10 anonim válasza:
Cora,Metro,Obi,Tesco,Auchan...Mindenhol lehet kapni kb 3ezer Ft-től az elektromos szúnyog irtót.Ez egy lámpára hasonlít, leteszed v fellógatod valahova, bekapcsolod és egy neon cső világít benne.Ez minden legyet szúnyogot szirszart magához vonz és amikor bele szállnak anyoncsapja őket.Emberre egyáltalán nem veszélyes, olcsó, hatékony.
___
Nagyon hatékony még az a fajta virág amitől undorodnak a szúnyogok.Nem tom mi a neve de kb.100 méternél közelebb nem is mellek hozzá.
8/10 anonim válasza:
az első válasz a legjobb.engem is zavar szerezzél be hamar egyet.olcsó és mennek rá nagyon.csak egy idő után undi:)de nagyon sokat megfog!nagyobb területeken is azt használják.
9/10 anonim válasza:
Nekem mióta hörijeim vannak, azóta lecsapkodom őket, és Ők meg megeszik. Egy sincs bent, mert a hörik is levadásszák:)
10/10 anonim válasza:
íme egy írtó jó oldal: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!