Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Segítség kéne 7. osztályos...

Segítség kéne 7. osztályos bioszhoz.1. vízigényes növény:? 2. fénykedvelő növény:? 3. szárazságtűrő növény:? 4. hidegtűtő állat:? 5. melegkedvelő állat:?

Figyelt kérdés
példákat kéne írni ezekre, csak én nem tudok. segítenétek légy szí'? köszönöm.

2013. máj. 31. 20:04
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

1.tavirózsa

2.citromfa

3.kaktusz

4.pingvin

5.zsiráf

2013. máj. 31. 20:09
 2/11 anonim ***** válasza:
62%
Mi lenne,ha kinyitnád a bioszkönyved és megnéznéd??Vagy beírnád a keresőbe?? Mert ezeket már 1. osztályban is tudni kell.
2013. máj. 31. 20:19
 3/11 A kérdező kommentje:
bocs, ezerszer megnéztem de nem találtam. és egyáltalán ki emlékszik arra, amit régebben tanult? a biosztanár is ezzel jön mindig. első komizónak köszönöm!
2013. jún. 2. 15:16
 4/11 anonim ***** válasza:

Az első komizó emlékszik,pedig biztos nem hetedikes,csak logikusan használja az eszét.

Én is emlékszem,de ilyen naív kérdésre szégyeltem válaszolni,mikor ott van előtted az egész világ net formájában,és úgy hívják még ,hogy böngésző.

2013. jún. 2. 20:03
 5/11 A kérdező kommentje:
jól van már. mit vagy úgy oda?! lehet, hogy neked normális a tanárod, de nekem kész hülye! semmi ilyesmi nincs leírva a tankönyvbe, a tanár meg csak elmondja, azt' jegyezzük meg.....
2013. jún. 3. 20:09
 6/11 anonim válasza:
2., 4. válaszolónak üzenem, hogyha ekkora zseni, akkor ne itt tegye az eszét, hanem az egyetemen. -.- szerintem te sem úgy születtél, hogy mindent tudtál. ja és halkan megsúgom, hogy csak 7. osztályban kezdik el tanítani a biológiát, de te ezt is biztos jobban tudod. gratulálok a csöki gondolkodásodhoz.. ;)
2013. jún. 3. 20:50
 7/11 A kérdező kommentje:
köszi. :) amúgy ja, már senki se tanította ez nekem...honnan az isten f@szából kéne tudnom? mit idegesítesz??? -.-"
2013. jún. 3. 20:52
 8/11 Titi.:3 válasza:
100%
jesszus. hogy lehetsz ennyire szanalmas? minek szolsz bele ha nemtudsz normalis es hasznalhato valaszt irni.. olyan nagyra tartod magad de a jo valaszt te sem irod le... es amugy meg.. ez az oldal azert keszult hogy MEGKERDEZZUK AZT AMIT NEM TUDUNK.. es egyaltalan.. te hogy jossz ahhoz hogy mas tudasat minositsd egy olyan oldalon ahol ismetlem MEGKERDEZZUK AZT AMIT NEM TUDUNK. ... a hozzad hasonlo szanalmas emberektol kiraz a hideg.. uristen.....
2013. jún. 3. 20:53
 9/11 anonim válasza:
muhahaha Téke king vagy..:DD
2013. jún. 3. 20:59
 10/11 A kérdező kommentje:
thank you, girls. :DD és mielőtt még szánalmasnak tartanál, hohy ezek az emberek, akik itt írtak, ők védenek meg. de ki a szánalmas?? TEE BAROM! :DD
2013. jún. 4. 20:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!