Befogtam egy házi pókot egy üvegbe. Ez egyfajta szokásom. :D de most a befogott pók (kaszáspók szerű) lepetézett az üvegbe! Nagyon durva! Ezeknek most kell kaja? Vagy a kicsik majd egy darabig nem esznek? és a kikelésig mi van?
na most ironizálsz?:D a csigákat külön akváriumban tartom. egyébként afrikai óriáscsigákról van szó nem pedig arról amik az utcán csoszognak...:) ez a pókos sztori meg csupán annyi hogy a házi rovarokat újabban nem agyonnyomom hanem befogom valamibe és ameddig tudom életben tartom:) ez humánusabb és elmebetegebb. de legalább nem az ágyban mászkálnak.
Ez jó ötlet. Este én is agyon nyomom a nőmet mert állandóan az ágyban mászkál.
Szóval versenycsigáid vannak. Helyes! Mindenből a leggyorsabb kell!
Én személy szerint ezt jónak tartom. Tartani mindenféle állatot. Nem tudom mennyi idős vagy de sokkal jobb ha valaki ilyesmivel is foglalkozik mintha az élete a facebookon lógásból áll csak. Sajnos sok ilyen fiatal van. Főleg akkor jó ha sikerül ökoszisztémát kialakitanod tehát hogy a táplálék is meglegyen s ne nagyon kelljen beavatkozni inkább csak ellenőrizni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!