Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Hogy dolgozzátok fel egy...

Hogy dolgozzátok fel egy kisállat elvesztését?

Figyelt kérdés
2009. okt. 4. 11:01
1 2
 11/13 Srapnel ***** válasza:
0%
Az Isten szerelmére, emberek! Állatokról beszélünk. Annak, aki úgy kötődik egy állathoz, mintha emberhez kötődne, van valami a fejében, amivel nincs minden rendben... Gyászolni? Meg feldolgozni? Ti tényleg nem vagytok normálisak. Komolyan. Szomorkodni pár hétig, oké. De basszus, nem rokonotok!
2009. okt. 11. 14:50
 12/13 anonim ***** válasza:
utolsónak, meg egy párral előbbi "pontozzatok le, de..." kezdetűánek mondom, hogy én az állatokat jobban szeretem mint ezt a mocskos,szemét, csak mqagtára goöndoló fajt, az embereket.
2009. okt. 24. 12:16
 13/13 Srapnel ***** válasza:

Én vagyok a lepontozott. Előzőnek:

Még egyet is értenék veled, de tudod, mint ahogy aki nem dolgozik, az nem is hibázik, úgy nem csinálnak gonoszságot az állatok. Már ha értitek.

Nekünk is volt papagájunk és amikor elpusztult, eltemettük, meg szomorkodtunk rajta, de azért nem kellett nyugtatókon élnünk és pszichológushoz járnunk. Ha ezt "fel kell dolgozni", akkor az nem normális. Ennyit akartam mondani.

2009. okt. 25. 07:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!