Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Sünök élnek Budapesten a XI...

Sünök élnek Budapesten a XI kerületben! Valaki tud róluk valamit?

Figyelt kérdés

Most arra gondolok, hogy pl mióta vannak itt, illetve hogy vadon élő sünök-e, vagy valaki megunhatta őket? Elég sokan lehetnek, ugyanis csak ma legalább 4 különbözőt láttam kb fél órányi kutatással. Szóval "van ott még ahonnan ez jött."

Bemásznak a kocsik alá, átszaladgálnak az úton. Nem zavartatják magukat. Sajnos nem értek a sünökhöz, úgyhogy nem tudom megállapítani, hogy pontosan milyen fajták. Az Allee közelében élnek, a Baranyai tér, Szerémi sor, Hamzsabégi út környékén.

2013. máj. 21. 00:27
 1/4 A kérdező kommentje:
Jah és kérek mindenkit, hogy ne bántsátok őket. Én is csak szemrevételeztem, meg fotóztam.
2013. máj. 21. 00:31
 2/4 anonim ***** válasza:
nincsenek, a gyorshajtókra vadásznak
2013. máj. 21. 00:37
 3/4 A kérdező kommentje:

haha :D

de különben jóó vicc ;)

2013. máj. 21. 04:48
 4/4 anonim válasza:
Szerintem ahhoz sokan vannak, hogy megunt állatok legyenek. És elég sok zöld is van arrafelé, hogy a természetes lakhelyük legyen, gondolom megtanultak együtt élni az emberrel. Én a rendőrség mellett lakok, nappal még nem láttam, de este nálunk is mászkál 1-2 sün a kertben.
2013. máj. 27. 15:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!