Máshol is ilyen sok büdösbence (büdösbogár) van?
Pécs mellett lakom, nálunk nagyon sok a büdösbence, itt a faluba is meg pécsen is sokat látok. A tesco parkolóba el lepik az autókat. Itthon szunyoghálós redőnyöm is van, de már alig szellőztetek, valahol mégis bejönnek. Én rettentően félek tőlük.
Máshol is ennyi van, vagy csak itt Baranyába?
Hogy szaporodhattak el ennyire?
Pécsen tanulok, albiban vagyok és mindig bejönnek a szobába..ki nem állhatom őket.
Amúgy Zala megyében lakom és ott ritkaság.. 20 év alatt kb 2-vel találkoztam :P
Nekem a poloska az másfajta rovar... de lehet hogy ti így hívjátok.
Akkora mint kb a gyűrűsujjadon a köröm, kemény páncélszerűje van és nálunk speciel halványzöld, de ma pont lehúztam a wc-n egy sötétzöldet.
És amikor repül nagyon hangos és ijesztő.
Én is Pécs mellett lakom.Igen én is észrevettem,hogy egyre több a büdösbence.Hogy hirtelen miért szaporodtak el ennyire és miért hiszik azt,hogy a házban a helyük,azt nem tudom.De például reggelente vonaton is temérdek példányt látni.Nem lenne gond,el lehetne őket taposni vagy leütni,csak pech,hogy büdösek:s
L/17
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!