Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Mi lehet a baja a törpehörcsög...

Mi lehet a baja a törpehörcsögömnek?

Figyelt kérdés
Ma reggel benéztem a hörcsög ketrecbe, és a hörcsögöm megse mozdul, ki se tudja nyitni a szemét, és néha néha hozzá nyúl az arcához, mintha tüsszenteni akarna.. nagyon lassan veszi a levegőt is. Lényegében olyan mint ha egy mozgó hulla lenne :(:(

2013. máj. 16. 18:31
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
a legidősebb hörcsögöm aki egyben az első is, nőstény. 2-szer ellett. 4éves. egyéb mondani valód van?
2013. máj. 18. 23:39
 12/29 anonim ***** válasza:
Köszönöm, értelmes lélek! :D Kérdező: ha senkire nem hallgatsz, miért írogatsz ki kérdéseket?!
2013. máj. 19. 16:57
 13/29 A kérdező kommentje:
nah ment a jelentés, elegem van már a hülyeségekből.
2013. máj. 19. 18:48
 14/29 A kérdező kommentje:
16:47 örülnék ha nem írnál ide többet, és nem hazudnál ráadásul. Nem érdekel hogy kivagy te és hogy milyen igazságosztó és még sorolhatnám. A hülyeséged sem érdekel, nem is értem miért osztod meg velem. Mellesleg 100%-ban lemerem fogadni, hogy nincs egy hörcsögöd sem. Hát ez van, majd máskor talán sikerül hazudni. Az másik válaszolótól pedig azt szeretném kérni, hogy takarodjon le erről az oldalról, mert ez nem arról szól, hogy majd 50iq-val és semmi tapasztalattal írogasson idióta és értelmetlen válaszokat bármilyen témában.
2013. máj. 19. 18:52
 15/29 A kérdező kommentje:
Nem szeretnélek megbántani így utólag is, de: "Jaa, nekem pedig már 17 éve vannak hörcsögeim!" bocsánat, de szerintem te 14-et még nem élted meg :S (válaszodból olvasom ki)
2013. máj. 19. 18:53
 16/29 anonim ***** válasza:
Igazából nem tudom, mi bajod van, kérdező. A hörcsög magányos állat, nem tarthatók együtt, mert nagy eséllyel megöli az erősebb/dominánsabb a másikat. Nekem tényleg vannak hörcsögeim, de külön tartom őket. Adom neked a tanácsokat, hogy mit változtass (mert te írtál ki kérdést), és erre még én vagyok hülye?! Ez azért elég furcsán veszi ki magát. Kíváncsi vagyok, hány éves vagy, mióta van hörcsögöd, és hány hörcsögös könyvet olvastál már el...
2013. máj. 19. 21:37
 17/29 A kérdező kommentje:

A kérdés az volt, hogy mi baja a hörcsögömnek. Én arra céloztam, hogy haldoklik-e vagy nyárkórja van, mert ha jobban megnézed majdnem ugyanaz a kettő, csak az egyikből fellehet ébreszteni a hörcsögöt. A választ lehet hogy nem kaptam meg, de amióta meghalt, ez a kérdés már halott. Én nem tudom, hogy neked mi bajod van, mert az hogy tilos összerakni őket, ez valami oltári nagy baromság, olvass is utána. Az én hörcsögeim nem szokták egymást gyilkolni, nem érdekel ki mit hisz, és hogy hogy vagyok hibás. Te okoskodsz nekem hogy ezt meg azt ne csináljam de már tele van a hócipőm a hülyeségedből. Szerintem a kis játszmátok arra megy ki, hogy tönkre tegyetek egy embert, ami persze soha nem fog megvalósulni. Te nem tudom mit tennél ha lenne egy beteg hörcsögöd amivel nem tudsz mit kezdeni, senki nem tudja mi a baja, egyszer csak kiírnád Gyakorikérdésekre, mint például én, hogy mi lehet a baja. Nem jön meg a válasz, más nap meghal. (AHOL MÁR RÉG VÉGE KÉNE LENNI A BÁJCSEVEJÜNKNEK)

Erre jön egy barom, és azt mondja hogy mind ez a te hibád, rohadj meg te állat utáló és a többi és a többi. Való igaz, hogy nem szokták a hörcsögöket összerakni, mert bánthatják egymást, ezt nem tagadom. De istenem, nem egy Roborovszki és egy Dzsungáriai hörcsögöt raktam egy helyre.. Mind a kettő dzsungáriai, és egyik sem bántja a másikat. Jobb ha kicsit gondolkodnál mielőtt megtámadsz ezzel meg azzal

2013. máj. 19. 22:19
 18/29 anonim ***** válasza:
Tök mindegy, hogy milyen fajta, a hörcsög magányos állat, de te éppen egy olyan kettőst fogtál ki, akik nem bántották egymást. De azt már nem fogod megtudni, hogy a jövőben erre lett-e volna alkalom.
2013. máj. 20. 08:57
 19/29 A kérdező kommentje:
Hagyd már ezt a hülyeséget hogy magányos állat.... Igen, szeret egyedül lenni és szereti a remete életmódot, de szerinted hogy szaporodnak?? egyedül?? megint csak hülyeséget mondtál, grat
2013. máj. 20. 12:49
 20/29 anonim ***** válasza:
Igazából, remélem, te is tisztában vagy vele, hogy ezekkel a szövegekkel csak magadat minősíted... 16 éves vagyok, és igenis van tapasztalatom hörcsögtartás terén. Csak párzási időben keresik egymás társaságát, amúgy harciasak egymással, és ha kis helyen vannak tartva, a területvédés miatt a dominánsabb megöli a gyengébbet. Ezen mit nem lehet megérteni?
2013. máj. 20. 16:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!