Mi lehet a baja a törpehörcsögömnek?
A kérdés az volt, hogy mi baja a hörcsögömnek. Én arra céloztam, hogy haldoklik-e vagy nyárkórja van, mert ha jobban megnézed majdnem ugyanaz a kettő, csak az egyikből fellehet ébreszteni a hörcsögöt. A választ lehet hogy nem kaptam meg, de amióta meghalt, ez a kérdés már halott. Én nem tudom, hogy neked mi bajod van, mert az hogy tilos összerakni őket, ez valami oltári nagy baromság, olvass is utána. Az én hörcsögeim nem szokták egymást gyilkolni, nem érdekel ki mit hisz, és hogy hogy vagyok hibás. Te okoskodsz nekem hogy ezt meg azt ne csináljam de már tele van a hócipőm a hülyeségedből. Szerintem a kis játszmátok arra megy ki, hogy tönkre tegyetek egy embert, ami persze soha nem fog megvalósulni. Te nem tudom mit tennél ha lenne egy beteg hörcsögöd amivel nem tudsz mit kezdeni, senki nem tudja mi a baja, egyszer csak kiírnád Gyakorikérdésekre, mint például én, hogy mi lehet a baja. Nem jön meg a válasz, más nap meghal. (AHOL MÁR RÉG VÉGE KÉNE LENNI A BÁJCSEVEJÜNKNEK)
Erre jön egy barom, és azt mondja hogy mind ez a te hibád, rohadj meg te állat utáló és a többi és a többi. Való igaz, hogy nem szokták a hörcsögöket összerakni, mert bánthatják egymást, ezt nem tagadom. De istenem, nem egy Roborovszki és egy Dzsungáriai hörcsögöt raktam egy helyre.. Mind a kettő dzsungáriai, és egyik sem bántja a másikat. Jobb ha kicsit gondolkodnál mielőtt megtámadsz ezzel meg azzal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!