Mi baja lehet a dzsungáriai törpehörcsögömnek?
Figyelt kérdés
Már vagy 10 perce a sarokban ül és nem mozdul el onnan.Basszus most nézem kifeküdt!!Mi baja lehet???2013. márc. 24. 20:50
1/9 A kérdező kommentje:
Csak azért mert van egy háza és mindig ott alszik de most miért nem?De most nézem lélegzik.Mi baja?
2013. márc. 24. 20:52
2/9 anonim válasza:
Lakik egy bácsi a szomszéd utcában. Állatorvosnak hívják.
3/9 anonim válasza:
Álmos?:D Az én hörcsögeim se mindig a házukba aludtak mikor még megvoltak,de hogyan fekszik? Ha lábakkal felfele akkor lehet van valami baja,vedd ki és vizsgáld meg nincse valami elváltozás rajta,ha nem javul vidd állatorvoshoz
4/9 anonim válasza:
Az enyém is elég gyakran csinálja, próbáld meg megsimogatni... ha megrázza magát és elmegy játszani, akkor valószínűleg csak bambul. :)
5/9 A kérdező kommentje:
Csak össze van gubolyodva az jó?
2013. márc. 24. 21:06
6/9 A kérdező kommentje:
Csak megijedtem hogy nem a házába van de akkor minden rendben van :)ugye?
2013. márc. 24. 21:07
7/9 anonim válasza:
persze ! Az enyém egyszer eltűnt,kerestem egy darabig,de nem láttam sehol,volt egy ilyen kék kis mászóka szerű valamije,az alatt volt begubózva sehogyvse látszódott csak ahogy odanyúltam,kis drága ott aludt :D
9/9 anonim válasza:
Ha csak egy helyben gubbaszt, az nem jó. Lehet, hogy beteg. Ha nem javul az állapota, vidd el dokihoz. Egyébként mennyi idős? És ha kiveszed, nagyon le van lassulva a kezedben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!