Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Milyen háziállatot ajánlanátok...

Milyen háziállatot ajánlanátok nekem?

Figyelt kérdés
Szeretnék a szobámba egy cuki kis háziállatot tartani Gondokoztam már sok állaton de mindegyikben van valami olyan dolog ami eltántorít. Először is ne legyen túl dráa, szerettem volna sünit de 25 ezer forint szóval nagyon drága. Gondolkodtam a papagályon de az meg nagyon szemetel és nagyon drága. Aztán mókus is eszembe jutott de mindent szétrág. Amint látjátok nem szeretnék unalmas állatokat mint pl hörcsög, persze az is cuki meg aranyos, de hamar meg unom. Tehát nekem valami olyan állat kellene ami nem túl drága max 10 ezer és nem kellenek neki drága kaják meg stb. Tudtok ilyen állatot?? Vagy inkább tartsak hörcsögöt vagy tengeri malacot?
2013. máj. 4. 11:53
1 2
 11/20 schocko ***** válasza:
95%
Unalmas állat, nem tudom te mit csinálnál egy ketrecben vagy üvegkalitkában...tartsál gilisztákat, elég olcsók és legalább nem látják ahogy unod magad mellettük...
2013. máj. 4. 12:26
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Hát, én is at javaslom h ne tarts állatot. Amellett, h cuki, megy majd a szőre, szétkakil, és ha beteg lesz lehet h hány, stb. Amilyen a hozzáállásod, hogy "unnád" szerintem ez neked nem menne. Nekem van kutyám, macskám, de emellett teknős is, és bár elég "unalmas" állat (úszik eszik kb. ennyi), mégsem unom pedig már több mint fél éve megvan :)
2013. máj. 4. 12:28
 13/20 anonim ***** válasza:
93%
Egyébként, az ilyen kis "cuki" háziállatok szoktak az utcán, menhelyen kikötni, ha érted mire gondolok...
2013. máj. 4. 12:30
 14/20 anonim ***** válasza:
én már görényt szeretnék nagyon rég óta sztm nagyon aranyos állatka. Lakásba is lehet tartani, csak kicsit büdi de ha tisztán van tartva nem érezni rajta.És olyan mint a macska ha teszel ki neki almot abba végzi a dolgát :) olyan 5-6 ezer körül van a jól tudom (felénk ennyi) enni igazából hetent egyszer-kétszer kéne neki nyershúst adni gazdaboltokban lehet kapni fagyasztott csirkefejet asszem 500 ft kilója. de megeszik majdnem mindent, dinnye, macskakaja, zöldségek, gyümölcsök. Az a baj vele h sok foglalkozást igényel mert elvadulhat, és nagyon kicsin kell őt elhozni akkor nagyon jó dolgokra lehet megtanítani :) tesóméknak volt és mindig vittem sétálni ha elfáradt felmászott a lábamon vagy felkéreckedett, füttyszóra visszajött, vadászni is jártak vele. szerintem jó kis állatka, nézz utána kicst ;)
2013. máj. 4. 12:32
 15/20 anonim ***** válasza:
90%
Inkább menj menhelyre segíteni, jót is teszel vele és nem fogsz ráunni :)
2013. máj. 4. 12:32
 16/20 anonim ***** válasza:
vidd be a nyuszit a szobádba. nagyon jó fejek.
2013. máj. 4. 12:45
 17/20 anonim ***** válasza:
a csincsilla éjszakai állat, nappal alszik. szétunnád a fejed. és kell neki ketrec. nyúlnak nem feltétlenül, elég csak egy wc, etetőtányér, és egy felboríthatatlan itató tányér, szénatartó, és persze egy nyúlbiztos szoba.
2013. máj. 4. 12:46
 18/20 anonim ***** válasza:
93%

Inkább ne tarts semmit. Állatorvosi költségek, etetés,stb..

Ha ilyen szempontjaid vannak akkor neked nem való semmi.

2013. máj. 4. 20:19
 19/20 anonim ***** válasza:
93%
De plüssállatből tarthatsz jó sokat :) olcsó és cuki
2013. máj. 4. 20:26
 20/20 anonim ***** válasza:
Nem kell takarítani, nem kell etetni, nem kell sétálni vinni, kis helyen elfér. PLÜSS!!!
2013. máj. 5. 08:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!