Milyen fajtájú állatok szerepelnek az egyes rajzfilmekben?
23:33 - Mennyit tudnál kapásból felsorolni? :-)
Amúgy igen, én is ezt vettem észre, az egész estéseket igényesebben megrajzolják.
Egész estés rajzfilmet? Orszlánkirály 1-2-3
Pocahontas, 101 kiskutya, tarzan, Szilaj, Némó keresése, Bambi, Robin Hood, A dzsungel könyve, Madagaszkár (jó, ez animációs:) Cápamese, ennyit ismerek, amiben meg tudom különböztetni az állatokat rendesen...
sajna rajzfilmsorozatot nem ismerek annyit... talán még a Babar, az elefánt ilyen...
Tom és Yerry
(cica és egér)
Frakk a macskák réme, (kutya)
oroszlánkirály
(Oroszlán),
Timon és Pumba (varacskos disznó)
Spongyabob
(Tengeri csillag)
hódító hódok ( hód :D)
00:30
Tom és Yerry
(cica és egér) - Milyen fajtájú macska, milyen fajtájú egér? - Ha nem egyértelmű, akkor írd azt.
Frakk a macskák réme, (kutya) - Milyen fajtájú kutya Frakk? Az egyik macska perzsa, és a másik?
oroszlánkirály (Oroszlán) - Fogjuk rá, és a többi állat? Pl. Zazu milyen madár? :-) Milyen állatok vannak ott a kis oroszlán bemutatásán?
Timon és Pumba (varacskos disznó) - Nem mindkettő, a másik mi? :-) És milyen rovarokat esznek? :-)
Spongyabob
(Tengeri csillag) - Az Patrik, nem? Spongyabob meg mosogatószivacs...
hódító hódok ( hód :D) - Fogjuk rá, a hódoknak nem tudom, hány fajtája van.
Nem értem miért nem értik a kérdésedet :)!
előző
19:35 - Várj, jön a hétfő és a hétköznapok, lehet, hogy ez a baj, hogy hétvégén nem fog úgy az agy :-) Rosszkor kérdeztem. :-) De azért a friss gondolkodásúaknak köszönöm a választ.
Pl. az is eszembe jutott, hogy Babarék afrikai vagy indiai elefántok? :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!