Milyen fajtájú állatok szerepelnek az egyes rajzfilmekben?
Csak eszembe jutott, hogy szerepeltetnek állatokat, de vajon be lehet-e mindet azonosítani fajta szerint? :-)
Tehát nem csak úgy, hogy kutya, macska, madár, hal, stb... hanem azon belül milyen. :-)
a Disney-filmekben, meg pl a Lazlo-tábor-ban lehet azonosítani, meg van még pár...
Az oroszlánkirályban elég sok állatot nagyon jól megrajzoltak, és könnyen felismerhetőek :) Erről meg amúgy mindig eszembe jut, hogyhányszor hallottam hogy Timon rókamanguszta, miközben meg nem az...
101 kiskutya->dalmaták :)
ez jutott eszembe először, vagy volt valami másik rajzfilm is, valami macskás, ott volt sziámi macska is benne :)
a 101 kiskutyában jól meg lehet különböztetni a kutyafajtákat szerintem :) meg a Charlie: Minden kutya mennybe megy rajzfilmben is.
De amit írtam, az oroszlánkirályban szintén.
Szóval szerintem az egész-estés, általában igényesen elkészített rajzfilmekben könnyű megkülönböztetni az állatfajokat, a "csak a poénra megyünk" típusú rajzfilmsorozatokban viszont nem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!