Milyen bogár ez? Mi a neve? Káros? Repülni tud? Lehet belőle több is?
2008. jún. 14. 20:54
11/14 anonim válasza:
Ez nem az aratóbogár?Mikor nyáron aratnak akkor van belölük ezer!Szerintem nem bánt, de én is undorodok tölük! Olyankor nem is tudok aludni sem tölük!:)))
12/14 anonim válasza:
bocsi h ide írom.
nálunk rengeteg van és az ablakon másznak be (7.en lakunk)
és most is rengeteg kicsi van az ablakon, nem tudom hogyan vagy honnan kerültek elő. én kiírtani akarom mindet, már beteges mennyire utálom őket. mivel irthatnám ki?
13/14 anonim válasza:
sztem gabonafutrinka,de nem tudom pontosan a nevét , julius végétől szeptember elejéig van egy időszak , amikor nagyon sok van belőlük.akkor hemzsegnek , főleg a lakótelepi házak környékén.Nálunk is van.egyébként tudnak repülni , és nem károsak.csak imádnak az ágyba bemászni, és elég undorito..:( amugy a fényre mennek , meg a hüvősre.ha leoltott lámpánál vagy , nem mennek be.sok szerencsét hozzájuk , semmivel sem lehet irtani:D:D:D
14/14 anonim válasza:
a bogár tuti nem káros-a kis cuki...de az a dzsuva, amin kószál szegény, annál inkább. nem csak rá, rád is:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!