Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Ez miért van velem? Tudom...

Ez miért van velem? Tudom volt már pár ilyen kérdés de.

Figyelt kérdés

Én 1 egész éve nem sírtam egészen mostanáig.. olvastam azt az állatkínzást, amiben kiszúrták a szemét megkínozták és elve elástak egy kutyát. Az egyik ilyen kérdéshez válaszként linkelt vki egy videót,

( http://www.youtube.com/watch?v=vWTcHTRDVtk )

És elsírtam magamat.. ép ésszel nem tudom felfogni, h ezeknek az embereknek mi jár a fejükben.

Nekem sajnos nincs kutyám mert még egész fiatalon valaki kicsalogatta, jó messzire, én csak 1 hét után találtam rá,ugyanis a plakátaimat estére letépkedték, és senki se segített nekem a keresésben. Mikor megláttam összevagdosva, széttört csontokkal alig élt a kutyus.. még aznap el kellett altatni :(

Kérdem én hogy lehet ilyet tenni???? Szüleim is "marha" kedvesek" idézem: " Ez csak egy kutya, miért vagy ennyire kiakadva?"

Innentől kezdve máshogy nézek rájuk...

14/L

2009. szept. 24. 20:16
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mindekit akinek egy kicsit is van szive,és szereti az állatokat felháborítja ez a videó. Nem bírtam végignézni,majdnem elsírtam magam én is.. :/ Soha nem fogom megérteni hogy lehet képes egy ember ilyenre.
2009. szept. 26. 11:08
 12/13 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat !!

Én ezeket a lényeket nem veszem emberszámba.

Amúgy én csak addig néztem a videót amíg elkezdi nyúzni szegény szerencsétlen állatot.. nembírtam tovább...

Durvább dolgok történnek utána?

(költői kérdés lenne nem vok rá nagyon kíváncsi, inkább magamnak tettem fel)

2009. szept. 26. 20:02
 13/13 anonim ***** válasza:

Szia

Ne haragudj de csak most láttam meg az írásod!

Tudom nem lehet ilyet kérni de mutasd meg szüleidnek ezt a videót!

Nem minden felnőtt áll így az állatokhoz ezt hidd el.

Talán átértelmezik a "csak egy kutya" mondatot.

[link]

2009. okt. 11. 19:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!