Ez miért van velem? Tudom volt már pár ilyen kérdés de.
Én 1 egész éve nem sírtam egészen mostanáig.. olvastam azt az állatkínzást, amiben kiszúrták a szemét megkínozták és elve elástak egy kutyát. Az egyik ilyen kérdéshez válaszként linkelt vki egy videót,
( http://www.youtube.com/watch?v=vWTcHTRDVtk )
És elsírtam magamat.. ép ésszel nem tudom felfogni, h ezeknek az embereknek mi jár a fejükben.
Nekem sajnos nincs kutyám mert még egész fiatalon valaki kicsalogatta, jó messzire, én csak 1 hét után találtam rá,ugyanis a plakátaimat estére letépkedték, és senki se segített nekem a keresésben. Mikor megláttam összevagdosva, széttört csontokkal alig élt a kutyus.. még aznap el kellett altatni :(
Kérdem én hogy lehet ilyet tenni???? Szüleim is "marha" kedvesek" idézem: " Ez csak egy kutya, miért vagy ennyire kiakadva?"
Innentől kezdve máshogy nézek rájuk...
14/L

Köszi a válaszokat !!
Én ezeket a lényeket nem veszem emberszámba.
Amúgy én csak addig néztem a videót amíg elkezdi nyúzni szegény szerencsétlen állatot.. nembírtam tovább...
Durvább dolgok történnek utána?
(költői kérdés lenne nem vok rá nagyon kíváncsi, inkább magamnak tettem fel)

Szia
Ne haragudj de csak most láttam meg az írásod!
Tudom nem lehet ilyet kérni de mutasd meg szüleidnek ezt a videót!
Nem minden felnőtt áll így az állatokhoz ezt hidd el.
Talán átértelmezik a "csak egy kutya" mondatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!