Ez miért van velem? Tudom volt már pár ilyen kérdés de.
Én 1 egész éve nem sírtam egészen mostanáig.. olvastam azt az állatkínzást, amiben kiszúrták a szemét megkínozták és elve elástak egy kutyát. Az egyik ilyen kérdéshez válaszként linkelt vki egy videót,
( http://www.youtube.com/watch?v=vWTcHTRDVtk )
És elsírtam magamat.. ép ésszel nem tudom felfogni, h ezeknek az embereknek mi jár a fejükben.
Nekem sajnos nincs kutyám mert még egész fiatalon valaki kicsalogatta, jó messzire, én csak 1 hét után találtam rá,ugyanis a plakátaimat estére letépkedték, és senki se segített nekem a keresésben. Mikor megláttam összevagdosva, széttört csontokkal alig élt a kutyus.. még aznap el kellett altatni :(
Kérdem én hogy lehet ilyet tenni???? Szüleim is "marha" kedvesek" idézem: " Ez csak egy kutya, miért vagy ennyire kiakadva?"
Innentől kezdve máshogy nézek rájuk...
14/L

Most én is nagyon sírok. Belenéztem a videóba. Nem tudtam végig nézni.
Elképzelni sem tudom, hogy milyen érzése, lelke van egy ilyen féregnek! Hogy lehet ilyet csinálni?????????
Borzalmas!

nem engedték hogy elküldjem a véleményemet. Idézem:"Az általad elküldeni kívánt szavak/mondatok fennakadtak automata trágárságszűrőnkön! Moderátoraink meg fogják vizsgálni korábbi és ezutáni hozzászólásaidat, indokolt esetben a hozzáférésed letiltják. Kérlek vedd figyelembe a szabályainkat és azoknak megfelelően használd az oldalt!"
Szóval röviden: nincs veled semmi baj, én is elsírtam magam. Mi normális emberek vagyunk.
(Azok az állatkínzók, nem emberek.)
18/L

Ő én nem néztem meg a videót, sejtem, hogy milyen lehet. Láttam már én is ilyet és nem bírtam végignézni, sírtam nagyon...nem tudom, hogy csinálhat valaki ilyet...nagy f*sz az ilyen ember, és olyan érdekes, hogy ők soha nem írnak ide...pedig azért kiváncsi lennék milyen gondolkodása van egy ilyen embernek...
Amugy én is kiirtam egy hasonló kérdést már valamikor.
Az ilyen állatkínzó bunkóknak üzenem, hogy rohadjanak meg és azt kívánom, hogy velük is ugyanezt tegye valaki!!! Gyűlölöm őket és ha meglátok egyszer egy ilyet a saját kezemmel csinálom végig azt amit ő tett!!!
Bocsánat a kiakadásért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!