Milyen bogár lehet ez?
Figyelt kérdés
Apró, barnás színű 1-3 mm nagyságű repülő bogár. Arra már rájöttem, hogy a wc-ből jönnek, szerintem a vízóránál lévő csövektől. A konyhaablaknál vannak legtöbbször, valószínűleg a fényre mennek. Repülve nem gyors, de nem is könnyű lecsapni. Ha éppen áll, akkor nem megy el, ha le akarom nyomni. Nincs kitinpáncélja. Nem megy rá az élelmiszerre. Eddig egyetlen megoldást találtam ellenük, hogy domestosos vizet permetezek szét a wc-ben, a padlón és a vízórához. Ettől ha lecsapom a kint lévőket, akkor egy pár napra nyugi van, de ha elfejetek újra permetezni, akkor kb. 4 nap és tele van a wc. mintha ennyi idő alatt kelnének ki a peték2013. ápr. 16. 10:14
1/5 anonim válasza:
ha lepkeszerűek akkor lepkeszúnyog
2/5 A kérdező kommentje:
És esetleg nem tudsz valami tuti módszert a kiirtásukra? Néztem a neten, de nem nagyon találtam semmit
2013. ápr. 25. 14:28
3/5 anonim válasza:
van akváriumod vagy szobanövényed vagy valami vízes mocsaras terület kint? valószínű a virágcserépből vagy alátétből jönneknem hiszem hogy ki tudod irtani őket egyenként csapkodd le őket így talán kiirthatók
4/5 A kérdező kommentje:
Sikerült szálló bogarak elleni raiddel
2013. jún. 18. 20:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!