Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Nagyon félek a pókoktól, és...

Bones 2.0 kérdése:

Nagyon félek a pókoktól, és most láttam egyet. Ti is féltek tőlük?

Figyelt kérdés
nincs itthon senki. tudom hülye kérés de valaki nyugtasson már meg <3
2013. ápr. 14. 00:03
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
66%
Én azt se értem, hogy egy olyan házba ahol állandóan takarítva van, hogy kerülnek be?
2013. ápr. 14. 07:40
 12/18 A kérdező kommentje:
előző! igazad van :D hogy a gyászba jönnek be???? talán valahol itt van a fészkük :// és el fognak árasztani a pókok? :o :o
2013. ápr. 14. 23:38
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Szépen besétálnak amikor az ember szellőztet, mi naponta porszívózunk, felmosunk és port törlünk, porallergia miatt, és mégis szokott pók lenni a szobában.
2013. ápr. 15. 06:45
 14/18 anonim ***** válasza:
48%
Én nem félek tőlük.Elnézegetem őket,ahogy élik a kis életüket.Ráadásul hasznosak is.
2013. ápr. 16. 16:39
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Csak én nem értem, hogy miért pontoznak le ennél a kérdésnél kb mindenkit? Az volt a kérdés, h félünk-e a pókoktól...és a kérdező írta, h nyugtassuk meg...én ajánlottam neki pár ötletet, h tudjon aludni, h nekem mi szokott használni, elmondtam, h én is mennyire parázom tőlük...erre lepontoznak...de nem csak engem, mindenkit. Esküszöm, h nem értem ezt...valaki mondja már el, hogy mégis miért kell ezt csinálni????? És ki pontozgat egyáltalán? Én mindenkinek hasznos választ nyomtam be, mivel mindenki leírta a kérdésre a választ...kedves lepontozó(k), meséljétek már el, hogy MIÉRT pontoztok le minket?
2013. ápr. 17. 17:33
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Én már rég nem foglalkozok ezzel a pontozással. Régebben hasznos volt, mert ha rákerestem egy kérdésre, akkor kb eltudtam dönteni a pontozásból, hogy melyik válaszban van a legtöbb igazság. Ma már ideszokott ez a tizenéves korosztály(annak is a legunatkozóbb, leghülyébb része), szerintem azóta vannak ilyen mániákus lepontozások, meg bunkó, trágár,buta, kioktató válaszok.
2013. ápr. 17. 21:31
 17/18 anonim ***** válasza:

Igazad lehet utolsó :)

Én szoktam nézni, h melyik válasz - főleg az enyém - hány %-ban hasznos, de arra már rájöttem, hogy nem ez a mérvadó egyáltalán. Csak most annyira kihozott ez a sodromból...válaszolok normálisan egy kérdése, és itt pontoznak le...csak a miértjét nem értem :( Bár lehet, hogy egyesek ezt tényleg csak unalomból csinálják. Vagy örömöt okoz nekik...vagy csak simán rosszindulatúak.

Lehet annak is örülnek most, hogy engem így sikerült felbosszantaniuk, úgyhogy nem firtatom tovább ezt a kérdést, beletörődöm, hogy léteznek ilyen hülyék :(

2013. ápr. 18. 12:31
 18/18 anonim ***** válasza:
vagy az is lehet, hogy akit lepontoznak(akár jogosan, akár nem) bosszúból lepontozza az összes többi választ, hogy nehogy már csak ő legyen lepontozva :DD Olyan hülyén van ez kitalálva. :D
2013. ápr. 18. 14:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!