Egy állatmenhely üzemeltetése mindenképpen csak veszteséges lehet?
Nézd meg, táborokat, programokat szerveznek pályázatokat írnak, közben az 1%-ért is folyik a kampány. Állami támogatás nincs, esetleg a helyi önkormányzat ad valamit. Nehéz munka, sok gond, kevés pénz, lelkes állatvédők, ez az ábra.
www.arvacska.hu/index.php/hu/
A Rex az,ami épp nem veszteséges :)
Sok milliót kapnak az 1%-ból,ehhez képest elenyészően kevés kutyán segítenek.
Igen.
Pl.az az argentin dog szuka pár éve,akit nemhogy ivarosan adtak ki egy primitív cigánygyereknek,de épp tüzelt is.
A Köztársaság téren jött oda mindenkihez a csávó,akinek "harci"fajtájú kutyája volt,hogy fedeztessük be az argentin dog szukáját.Még azt sem tudta felfogni,hogy az ivartalanított kan nem tud a kutyájának kölyköt csinálni.Még én jelentettem a Rexnek,és gratuláltam a felelősségteljes örökbeadáshoz.Megköszönték a bejelentést,hogy utánanéznek.A kutya is és a cigány is eltűntek,nem tudom,visszavették-e a kutyát vagy eladta szaporításra.Normális szervezet ivaros kutyát nem ad ki,pláne fajtatisztát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!