Van a kutyáknak csiklója?
Figyelt kérdés
És az argentin homokihörcsögnek?2013. ápr. 4. 22:14
1/11 anonim válasza:
Mennyi idős vagy? Biológiát nem tanítanak? Minden emlős állatnak van mindene, ami embernek is.
2/11 anonim válasza:
Kicsit off, de első válaszoló, ha már leoltasz valakit, hogy nem tanult biológiát, akkor legalább ne írj már olyat, amivel magadat járatod le. Pl. a delfin is emlős még sincs keze és lába mint az embernek.
3/11 anonim válasza:
Kedves 3.: nemi szervekről van szó, a válasz arra vonatkozik.
5/11 anonim válasza:
(orvos vagyok)
Ennyire nem tanítanak biológiát manapság?
Természetesen az elsőnek igaza van, a szuka rendelkezik klitorisszal, akárcsak a hörcsög és delfin. Utóbbi elevenszülő, az emlősökön belül a cetfélék rendjébe tartozó állat. És természetesen ezen állatok hímjei rendelkeznek pénisszel.
6/11 anonim válasza:
biztos hogy a delfinnek nincs csöcse?
8/11 anonim válasza:
Én vitatkoznék azzal aki azt írta, hogy minden emlősnek van az ami az embernek. Erre konkrétan emlékszem, hogy azt olvastam valahol, hogy az állatvilágban nincs a nőstényeknek kisajkuk ez csak az embernek van. A csikló sem tűnt még fel egy állaton sem ami a környezetemben él. Vidéken élek, sertés, juh, szarvasmarha, ló, minden napos látvány, kutyám nekem is van. De mintha nem lenne nekik. Persze ezt nem mondom biztosra.
9/11 anonim válasza:
Látom, orvost is képesek vagytok leugatni. :-(
…A méh testét a hüvelytől a méhnyak választja el, amelynek szűk nyakcsatornája zárt, csak ivarzáskor és elléskor nyílik meg. A hüvely a nőnemű állatok közösülő szerve, ennek alsó falán nyílik húgycső is. A külső nemi szerveket a péra képviseli, a két péraajak a pérarést zárja közre, amelynek alsó szögletében látható a kis, merevedésre képes CSIKLÓ…
10/11 anonim válasza:
ezentúl.alaposabban meg fogom.nézni.a.disznót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!