Ki szereti jobban a kutyákat mintt a macskákat és fordítva?
Én a kutyákat szeretem jobban, de ha arról van szó hogy egy cica mondjuk szenved, akkor természetesen őt is sajnálom, és ha lehet segítek rajta.
Nem tudom miért szeretem ennyire a kutyákat(mert nagyon nagyon szeretem őket), de valószínűleg azért mert velük nőttem fel,és most is van kutyánk.
Hát,én macskarajongó vagyok,de a kutyákat is nagyon szeretem,most is van 2 :D
Születésemtől fogva macskával élek.Talán összesen 1 évet töltöttem macsek nélkül.Az első macskát el kellett sajnos altatni,kb olyan 4 éves lehetett.A második meglógott,még ma se tudjuk,hogyan,rengeteget kerestük,de sehol semmi nem volt...Mostani Balázs cicám (eddig minden macskám Balázs volt :D) lassan 10 éves,és áldott jó teremtés.Imádom :) Eddig minden cicust menhelyről hoztunk,vagy olyan helyről hoztuk őket,ahova váratlanul érkeztek és csak feleslegesek voltak.Már nem tudom elképzelni macska nélkül az életet :)
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!