Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Megdoglott a nyulam . A maja...

Megdoglott a nyulam . A maja es a tudeje verben volt . Mi lehet az oka? Valamilyen betegsege volt?

Figyelt kérdés
2013. márc. 26. 16:11
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Először is eléggé érzéketlenül közlöd ezt.

_

Másodszor meg ha azt megtudtad hogy miben pusztult el, (valószínű állatorvostól, mert a szomszéd néni ilyeneket nem tud neked megmondani) akkor miért nem kérdezed meg a dokit?

2013. márc. 26. 23:09
 2/4 anonim ***** válasza:
47%
Miért kéne ehhez állatorvos ? Az emberek általában fogyasztás céljából tartanak nyulat nem azért , hogy egy ketrecben dögönyözzék és általában az ember leszokta "vágni" a nyulat és észreveszi ha valami baja volt. Kedves Kérdező valószínűleg nem volt beteg a nyúl de ha nem muszáj ne egyétek meg . :)
2013. márc. 27. 20:47
 3/4 anonim ***** válasza:

Elnézést kérek a kérdezőtől, én a levágásra :( nem is gondoltam...

A második válaszoló válasza pedig igen tanulságos volt a számomra.

Még egyszer bocsánat.

2013. márc. 27. 21:20
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Első, én is úgy értelmeztem a kérdést, ahogy te.

Itt az oldalon gyakoribb a "házi Kedvencként" tartott nyúl, mint amelyiket megeszik. Inkább gyerekek szoktak nyulakról kérdezni, így nekem is durvának tűnt a megfogalmazás.

Ha nyulakat tartasz fogyasztás céljából nem kéne tudni egyet s mást a nyúlbetegségekről, vagy egyéb betegségekről? Fura, hogy itt kérdezed.

2013. márc. 27. 23:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!