Van valamilyen tudományos alapja a maja naptár szerinti 2012-es világvégének?
Természeti katasztrófák már évszázadok óta vannak.Lehet,hogy az emberiség létszáma drasztikusan csökken majd,de ehhez a sok vegyszer,az egészségtelen ételek,amivel már a csecsemőket is etetik, a sok gyógyszer,meg a háborúk jobban hozzájárulnak,mint akármilyen jóslatok.Az éppen nem lenne baj,ha az érzelmek fontosabbak lennének a pénznél.
De ezeknek semmi köze a maja naptárhoz.
Tudományos alapja nincs.
A maja naptár valóban végéhez fog érni.
Ilyenkor újra kezdik az időszámításukat.
Ez csak egy naptár. Ami 2012-ben újra indul.
Látszik, hogy fingod nincs a világról. Csak olvasol és ha jól írják le, akkor megijedsz olyantól is, amitől nem kéne.
"Olyanokat olvastam, hogy valami bolgyó olyan közel ér a Földhöz, hogy megfodítja a polaritását."
Ha egy bolygó közel jönne, az szívás lenne, a gravitációja miatt. Elkúrná a Föld de méginkább a Hold pályáját. Akkor tényleg szopóágra kerülnénk. De ilyesmit a maják nem tudhattak előre, mi viszont igen.
"Azt is hallottam, hogy a Nap polaritása megváltozik, ezáltal a földé is."
Polaritás. A mágneses pólusok megfordulására gondolsz? Az megtörtént már párszor, azon kívül hogy egy rakás állat megzavarodik és meg kell cserélni az iránytűkön az É-D-t, nagyobb baj nem lesz. És persze nem egy év alatt történik, szóval annak már jópár éve mennie kéne hogy 2012-re meglegyen.
"Ez természeti katasztrófákhoz vezet."
Igen? Cunamik meg hasonló? Várj, az már most is megy. Basszus.
"Meg, hogy az emberiség félanyagi állapotba kerül és sokkal fontosabbak leszenk az érzelmek, intuíciók, kifinomultabbak az érzékszervek."
Igen? Félanyagi állapot, és lerepülünk a Földről, és megfulladunk a világűrben. Király lesz.
"A népesség meg 1/10-edére csökken."
Hát persze. A H1N1.
"Ti ezekből mennyit hisztek el?"
Én pont a kétszeresét.
"És a tudomány mit mond?"
Azt, hogy hülye vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!