Állatkórházban kell hálapénzt adni?
Vagy egy doboz bonbont köszönetképp?
Mi a szokás?
Ahogy az első írja. Nem kicsi összegeket fizetsz az ellátásért is. Nincs olyan, hogy "kell" adni.
Ha tényleg vmi extra eset van, amikor meglátásod szerint a "kötelezőn" túl teljesít a személyzet, akkor lehet elgondolkodni rajta, de alap esetben nem.
Igen, szép kis számlát fizettünk ki, a végösszeg 43.000Ft volt, de a lényeg hogy megmentették a kutyám életét.
Csak ezen felül gondoltam, mert kórházban ezelőtt még soha nem voltunk, és nem tudtam hogy mi a szokás ilyenkor.
De köszönöm szépen a válaszokat!
ÁLlatorvosnál nem szokás hálapénzt adni, de egy doboz csoki vagy egy nagy gyümölcskosár vagy valami kedvesség amit el tudnak egymás között osztani az biztos jól esik.
Én mondjuk mindig úgy viszek csokit vagy hasonlókat, hogy az egész rendelőnek jusson, nem csak a dokinak, mert az ő szaktudása a jó és nagyon türelmes asszisztencia nélkül nem sokat ér. Ők sétáltatják, nyugtatják, tisztítják a kutyákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!