Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Ez milyen bogár és hogyan...

Ez milyen bogár és hogyan lehet kiírtani?

Figyelt kérdés

Pár napja vettem észre az erkélyünkön hogy ilyen sz@rok mászkálnak. Nem tudom hogy mik ezek de nagyon nem szeretném ha bejönnének!!!

Íme a képek:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2009. szept. 6. 21:34
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Ha hülyeségeket írsz azt szerintem ne ezen az oldalon tedd!!!!

Nem viccből kérdeztem!!!! Tudod nekem van egy 1 éves kisfiam és most jön a következő és nem szeretném ha nekik bármi bajuk lenne!!!!!!!!

Különben kérdésedre a válasz IGEN sajnos CSÓTÁNY.

Vettem csótány csapdát úgyhogy nemsokára kiderül hogy mennyire rossz a helyzet.

Mindenkinek nagyon köszönöm a választ!!!!!

2009. szept. 7. 20:16
 12/13 anonim ***** válasza:

Uhh, pont ilyet boncoltam egyszer XD

Szerintem csótánycsapda +sose hagyjatok kint kajamaradékot...

Ezen kívül más, vegyszermentes megoldást nem tudok...esetleg, ha betömtök minden rést a falon...

22/L

2009. szept. 7. 22:11
 13/13 anonim ***** válasza:
A csótányt esetleg még,babérlevélel lehet távol tartani.Ezt régi öregektől hallottam!Mellette használd a csótány csapdát!Nagymamámnál is volt,pedig ő is egy tisztaság mániás,de az emeletes házban sajnos előfordulhatnak,nála is a babérlevél+csótánycsapda variációt alkalmaztuk!Valamint anyumék lépcsőházában is vannak,a ház alatti pizzéria miatt!Ott viszont csótányirtók jöttek ki,és egy zselés anyaggal,(ami emberre ártalmatlan)pöttyözték körbe a lakásokat!Ez is használt!Sajnos lehet,akármilyen tiszta a lakás,ha az emeletes házban bárhol,van egy elhanyagoltabb rész,akkor már megjelennek!Ahol a legsűrűbben előfordulnak,az a vizesblokkok,szellőzőnyílások,érdemes arra a környékre helyezni a csapdákat!
2009. szept. 8. 22:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!