Ez milyen bogár és hogyan lehet kiírtani?
Pár napja vettem észre az erkélyünkön hogy ilyen sz@rok mászkálnak. Nem tudom hogy mik ezek de nagyon nem szeretném ha bejönnének!!!
Íme a képek:
Valami leírás róla?
Hogyan lehet kiírtani?
Hogy lehet csótányunk ha tisztaságmániásak vagyunk?
Az alattunk lévő lakásban senki sem lakik a felettünk lakókat minden éjjel halljuk:)
Kb 1 hete minden este legalább 2 csótánnyal találkoztam.
Ez a kis gusztustalan dög amit lefényképeztem a lábamon szaladgált ezért megfogtam.
Nem lehetnek sokan (vagy csak én hiszem azt).
Most hogy tudom hogy ezek a retkek csótányok inkább a lépcsőházba megyek rágyújtani nehogy bejöjjenek mert akkor meghülyülök :D
A csótányfajokra általában jellemző, hogy bár sok tekintetben rendkívüli a tűrőképességük (pl. radioaktivitás) de víz nélkül nem sokáig bírják. A tippem tehát arra az esetre ha a lakásban is fölütnék a fejüket az, hogy ne atombombában, vagy vegyszerben gondolkodj, hanem minden nedvességforrást szüntessetek meg. (nedves rongyok, rések, repedések a fürdőszobában, konyhában, csöpögő csapok, stb) Nálunk bevált, igaz sima német csótány (svábbogár) volt a jelentkező, nem ez az aranyoska. :)
Amíg csak az erkélyen randiztok :), szerintem nincs gond, esetleg rászoktathatod őket a nikotinélvezetre, hátha kihalnak a drágák... :)
Ez hülyeség nem lehet minden nedvességet megszüntetni mert akkor az orrodba és a szádba másznak éjjel, tapasztalat
Bangladesben ezt csinálják! Csótány csapda a megoldás egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!