Másnak is szokott hiányozni az ex kutyája, macskája?
A barátnőm kb. egy hónapja szakított velem, és azon kívül, hogy elég rossz így nélküle, rájöttem, hogy hiányzik a macskája is - főleg annak tudatában, hogy többet nem fogom látni.
Volt már ilyen mással is?
Eskü, hogy az exem nem sírom vissza, egyáltalán, de hogy a kis tüskés agámát, amit közösen vettünk, mint "közös állatot" bizony hiányolom... Olyan kis aranyos jószág :)
Most bocs, ha hülyének tűnök, de van pár ember, aki még az állat jelzőt sem érdemli meg, és az efféle kis kedves házikedvencek többet érnek :S
Nem tudom miért,de hülyeségeket feltételeztek...
vannak haverjaim,barátaim,testvéreim,általában barátnőm is van.
Bár van aki kötődik egyik másik ruhadarabjához,kütyüjéhez...Kb ez is az a szint.
Na mindegy,nem is akarlak titeket meggyőzni,a fanatikusoknak az az ismérvük,hogy nem lehet meggyőzni őket.
De én így gondolom,ti meg úgy.És hogy nincs itt másik racionális ember is...Van ilyen.
Az a baj, hogy te vagy itt az egyetlen, aki nem racionális :)
A ruhadarab és az állat nem ugyan az a téma.
Végre egy értelmes kérdés! És aranyos is..:)
5-ös... sajnállak!
Ne hiszem, hogy a 68%-os válaszolónak lenne joga ítélkezni mások fölött. Ez csak az ő primitív mivoltát, csekély jóérzését mutatja. Etikailag a normális, elvárható szint alatt van jóval. Ez bizony a nem megfelelő nevelés, elhanyagolás következménye. Mert akinek mgfelelő emberi kapcsolatai voltak, normális viszonya a családjával, az nem fog ítélkezni azok fölött, akik másképp élnek, mint ők, másképp gondolkodnak, másképp éreznek. Persze az is egy lehetséges út, hogy a családja egszerű, közönséges, rasszista nézeteit vette át. Akkor persze a szülők a hibásak, mert elegendő józanság, ész nélkül vállaltak gyerekeket.
Sok példa van arra, hogy az ilyen szélsőséges, elvakult emberek hova sűllyednek. Ijesztő a társadalomra nézve.
68%-os, te így gondolod, a lényeg, hogy ne tarts állatot.
Nekem is hiányoztak exem macskái, mert az enyémek is voltak már részben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!