Zalaegerszegen ki a legolcsobb állatorvos, aki tengerimalaccal is foglalkozik?
Figyelt kérdés
2013. febr. 2. 21:46
1/8 anonim válasza:
ne a legolcsóbbat keresd, hanem aki ért is hozzá. A szomszéd Pisti bácsi elvállalja neked egy vodkáért, a rotációs kapája kifogástalanul működik
2/8 A kérdező kommentje:
Tudom,de nincs pénzem 2000ft-t tudtam kölcsönkérni csak...
2013. febr. 3. 09:10
3/8 anonim válasza:
Ha az állatorvost se tudod neki fizetni,a legjobb az lesz,ha elajándékozod.
4/8 A kérdező kommentje:
Csak most nincs pénzem,de nem igaz h nem lehet a kérdésre válaszolni!!!
2013. febr. 5. 15:18
5/8 Andizsuzsi válasza:
Hogy ő-e a legolcsóbb, azt nem tudom, de Fendrik Péter tiaztességes és nem drága orvos. van honlapja, nézd meg, hívd fel és beszélj vele. Igaz, ő Botfán rendel.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm,felhivtam ki tudtam vinni,jövőhéten viszem a malackát kontrollra akkor kell a többi pénzt oda adnom.
Hivtam párat amug magamtol isde mikor mondtam h jelenleg 2 ezrem van csak akkor már nem tudott időpontot adni
2013. febr. 5. 20:25
7/8 Andizsuzsi válasza:
Örülök, hogy sikerült. Én is oda járok a kutyummal, mert ő a menhely állatorvosa is, és onnan van a kutyám, nekem nagyon pozitív tapasztalataim vannak vele. Szakmailag és emberileg is.
8/8 anonim válasza:
Àrpád u. 6.
Tel:30/5085956
Dr.Matyovszky Balázs
Rendeles elore egyeztetett idopontban!
www.allatszervizkft.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!