Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Ki látta azt a borzalmas...

Ki látta azt a borzalmas videót? (magyarázat lent)

Figyelt kérdés
Egy felvétel, amelyen élve nyúzzák le egy állat egész bőrét. Az állat még pár percig, vagy 5 percig él miután "lecsupaszították". Higgyétek el, nyilvánvalóan lehetett látni, hogy még él! Azoknak az embereknek (embereknek??) nincs lelkük! Ellenben az állatnak van, látni lehetett a szemein át MINDENT. Ne vegyetek szőrmebundát!!
2013. jan. 21. 15:17
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Természetesen bundát sosem vennék, de sajnos sok minden készül állatokból. Ha belegondolsz a bőrcipőd is, az ember nem szeret műanyagban járni, belerohad a lába, de a kedvenc macskád eledele is húsból van.
2013. jan. 21. 22:24
 12/24 A kérdező kommentje:
Azért a paraszti disznó és csirke feldolgozást ne soruljuk már ide kéremszépen...
2013. jan. 21. 22:26
 13/24 anonim ***** válasza:
Ja, hogy neked ők nem állatok, csak a szép szőrűek azok?
2013. jan. 21. 22:29
 14/24 A kérdező kommentje:
Jézusom. nem állok le veled vitázni. Lehet, hogy nálatok úgy nyúzzák meg a disznót, hogy még él és élve felakasztják a farlyukánál fejjel lefelé, úgy hogy semmi kábító cuccot nem kap és a nyúzás után még fekszik felemelt fejjel és piheg.
2013. jan. 21. 22:33
 15/24 anonim ***** válasza:

Időpont ma 22:22

Elektromos kábító (sokkoló köznyelven). Azzal is csak elkábítják, nem hal bele. Utána ugyanúgy kivéreztetik.

2013. jan. 21. 22:33
 16/24 anonim ***** válasza:
Kérdező. Most mi a bajod végülis? A videót nem fogom megnézni, nem is láttam szerencsére. És amúgy se vennék szőrmebundát.
2013. jan. 21. 22:36
 17/24 A kérdező kommentje:
Nekem semmi bajom, azon kívül hogy nem is tudom minek tartom azokat akik ezt megteszik. És nem csak a szőröseket tartom állatnak, hanem a többit is. Itt a módszeren van a hangsúly. Én most is remegek az idegtől. Talán kár is volt bele menni ebbe a kérdésbe...
2013. jan. 21. 22:40
 18/24 A kérdező kommentje:
Amit a sertésről írtam fentebb, csak egy kedves hasonlat volt a videóhoz. Ugyanis ott azt csinálták. De ha tévednék, és itthon is így kínoznak élőlényeket, én kérek elnézést...
2013. jan. 21. 22:43
 19/24 anonim ***** válasza:
Az ilyen emberekkel ugyanezt csinálnám, lelkiismeret furdalás nélkül. Aztán készítenék egy csodás csizmát, és elmennék benne járni egyet. És mindenkivel közölném, hogy ja igen az enyém is úgy készült ahogy a tied, hát nem klassz?
2013. jan. 21. 22:45
 20/24 anonim ***** válasza:
Sok helyen bánnak így az állatokkal még ma is sajnos. Falun a csirkéket is élve véreztetik ki a kedves nagymamák. Ezért nem értettem miért csak a szőrmás dolgokat emelted ki. Jobb ezekkel nem foglalkozni mert beleőrülsz. Van amin nem tudunk változtatni.
2013. jan. 21. 22:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!