Az állatok nevetnek (komolyan)? Ha igen akkor min, és tudják hogy az vicces?
Figyelt kérdés
2009. aug. 27. 21:41
11/17 anonim válasza:
Nem tudnak nevetni. A sértődés az egészen más tészta,bocs előttem szóló de nem ezt kérdezték,és hidd el nem csak a te kutyád tud megsértődni...!!!
12/17 anonim válasza:
A csimpánzok kacagnak, ha csiklandozzák őket...
13/17 anonim válasza:
Szerintem vicceken nevetni nem tudnak. Örülni viszont nagyon is. Ha jól összeszokik az ember a kutyájával, akkor tudja hogy milyen hangulata van, mikor boldog, mikor búbánatos. Az enyém, ha örül akkor hegyezi a fülét, és fülig ér a szája, lóg a nyelve, teljesen egyértelmű hogy vigyorog, akárki akármit is mond! :D Pl a "sétálni" szót már nagyon ismeri, ha megkérdezem tőle, hogy "na megyünk sétálni?" Akkor nem tudja hova tenni magát olyan izgága lesz, követ mindenhova amíg el nem indulunk, leül mellém, és csak néz rám széles vigyorral, hogy mikor indulunk már :)
14/17 anonim válasza:
Szeritnem ha boldogok akkor a lovak tudni nevetni, kiadnak egy nem nyerítés hanem iylen nevetőő hangot, pl ha meglátnak a kezemben 5 almával akkor mind így rám "nevet"
15/17 anonim válasza:
Szerintem ha mesélsz egy viccet a kutyádnak,akkor tuti nem fog röhögni rajta!:) De az állatok is érző lények,szóval tudnak örülni. A vizslák szokták azt csinálni,hogy amikor nagyon jó kedvük van,vagy nagyon örülnek,akkor vigyorognak és úgy néz ki,mintha vicsorognának!:) Az én kutyámnak is fülig ér a szája,amikor meglátja a pórázt,szóval biztos,hogy tetszik neki és jól érzi magát...:D De nevetni nem tudnak!
16/17 anonim válasza:
Hát azthiszem fölösleges elolvasnom az összes választ amikor mindegyik ugyanaz. demost komolyan minek röhögne egy kutya ha meglát? :D amikor hazajövök,benyitom az ajtót akkor a kutyám nagyon örül és ugrál, szalad körülöttem, de nem röhög :D mert most így is elég nagy baromság lenne ha jön valaki hozzám és röhögve köszönök neki hogy,,helló tacskópajti! xDDD
17/17 anonim válasza:
11 válaszolónak: Tudom ,hogy nem ez volt a kérdés. Azt szerettem volna kifejezni ,hogy ha már sértődni megtudnak, akkor mosolyogni is :) Azóta már tudom ,hogy nem csak az én kutyám sértődős. Sok kutyám volt, de nekem új volt az ,hogy így duzzog. Most van egy új kiskutyám és ő is csinálja. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!