Madárpókkal kapcsolatban lenne kérdésem?
Kicsikét szeretnék venni amit majd én nevelek fel,egy bajom van; úgy tudom a terráriumnak vele együtt kell ,,nőni". Biztosan nem szabad rögtön egy kifejlett példánynak alkalmas terráriumba elhelyezni az állatot? Mert különben nem tudom hogy mibe tenném bele amíg kicsike. :\ Az szintén nem világos mért mondják hogy meghalna,hiszen a vadonban sincsenek kis helységbe elzárva,és szerintem egy póknak alkalmas terrárium sem olyan nagy hogy ,,elvesszen" benne a kicsike. Örülnék ha valaki elmagyarázná ezt nekem,nem vagyok szakértő mint látszik.
És még egy kérdés: Grammostola aureostriata(Aranysávos madárpók) mennyibe kerül,és mennyire népszerű a tenyésztők körében,sok helyen kapható(Bács-Kiskun megyei vagyok)?
Szia!
Ha a szobádban nincs elég meleg a számára, egyszerű asztali lámpával könnyen elérheted a kívánt hőmérsékletet. Az aureostriata nem tudom mennyibe kerül, de nincs belőle túl sok eladó. Nézd meg esetleg ezt a fajt: Grammostola pulchripes. Eléggé hasonló az általad említett fajhoz és olcsóbb, több van belőle és viszonylag könnyű a tartása.
Hirdetéseket itt találsz: [link]
Facebookon hirdetések: [link]
Facebookon általános madárpókos csoport (szigorúan hirdetések nélkül!): [link]
Csatlakozz nyugodtan a csoportokhoz és megbízható emberektől általában gyors válasz érkezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!