Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Ki undorodik az egértől és ki...

Ki undorodik az egértől és ki nem?

Figyelt kérdés

Én igen,pfú nem szeretem látni sem,kertesházban lakunk és előfordul ritkán,hogy az udvarunkon átszalad egy egér és annyira undorodom még látni is.Barátnőm meg azt mondja ilyenkor,hogy "aranyos" mármint az egér.

Ő meg is fogná csak az tartja vissza,hogy megharapná a kezét. Na énn nem.Ti hogy vagytok ezzel?

2012. dec. 8. 19:28
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nem félek se egértől se patkánytól. Édesapám laboratóriumi patkányokat egereket tenyészt, gyakran segítek neki. Ott almozni stb gyakran csinálom. Nem bántanak.
2012. dec. 8. 21:13
 12/14 anonim ***** válasza:
0%
kártékony kis dögök,ragadozó kajának arra jók semmi másra aki meg aranyosnak tartja annak kívánok a házzaba vagy 1000 darabot és a szaporulatukkal együtt
2012. dec. 8. 21:39
 13/14 anonim ***** válasza:

Haverom régen hozott 4 egeret ajándékba. Nekem tetszettek, betettem őket terráriumba. Jó volt megfigyelni a kis kolóniát, hogyan viselkednek, miket csinálnak, de hát pár hónap mulva már volt vagy 30 egerem, utána pedig történt egy kis baj. Arra jöttem haza, hogy szabadon kint röhögnek a polcon a szekrényen, mert kirágták a terrárium plexi tetejét és kimásztak. Nem az összes, csak úgy a fele. Ekkor cseppet felment az adrenalin bennem, és mitévő legyek, hát kénytelen voltam megfogni őket egyenként. Egy kisebb halhálóval sikerült is, és bedobáltam őket egy magas kartondobozba, majd fogtam a dobozt és levittem a díszállatoshoz. Az volt a szerencsém, hogy még nyitva voltak majdnem este 7 kor, és be is fogadták őket örömmel. Hát itt ért véget az egér tenyészetem. Most már valahogy nem akarok tartani.

Gondolom kint még gyorsabban szaporodnak szabadon, pl egyszer barátom apjánál is voltak a garázsban sokan.

Egyet fogtam a lakásukban, azt azt kivittem befőttesüvegben a rétre és ott engedtem. Persze barátom faterja nem szarakodott, felállított mindenféle csapdákat és volt néhány döglött is, meg neki volt egy macskája, ami fogdosta őket. Ugyan a macsek nem ette meg, csak odahozta. Az úgy már nem volt szép látvány, de ő nekünk hozta. Azt hitte örülünk neki, vagy én nem tudom mért. Bár lehet hogy olyankor kapott cserébe fínom kaját. Azt hiszem azért csinálta. Már erre így nem emlékszem pontosan.

2012. dec. 9. 03:58
 14/14 anonim ***** válasza:
én nem félek tőlük,alapból mindíg meg is kell fognom őket :) (kígyókaja)
2012. dec. 9. 20:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!