Ilyenkor mit lehet tenni?
„Vagy inkább a kertben rohadó kutyával foglalkozz többet.
hogyha sétáltatnád
egyéb dolgokat csinálnál vele
embernek több dologra nem lenne ideje, a tanulás/munka/barátok mellett.”
Nem érdekel?tudod..nem is akartam leírni,hogy hogyan telik a napom,de mivel válaszaidból arra következtetek,hogy imádsz dolgokat kitalálni és úgy teszel,mintha mindent tudnál rólam,ezért szükségesnek éreztem,hogy leírjam hány órát vagyok suliba,miért nem vagyok annyit a barátaimmal,mert kitalált állításaiddal,amiket annyira biztosan mondtál,mintha személyesen ismernél simán kinézzem belőled,hogy következő alkalommal megint kitalálsz valami nem valóságnak megfelelőt,mint például „neked hét órád vagy egy nap,akkor,hogy a francba van időd a kutyára,ha még utaznod is kell haza a suliból?” vagy,hogy „a barátaiddal,ha egésznap oda vagy,akkor hogyan foglalkozol a kutyával?”Ezek után ne csodálkozz,hogy részletezem a dolgokat.Innetől kezdve tényleg nem írók semmit neked,mert mindent megmagyaráztam,le van zárva ez a téma,de mivel nem viseled el,hogy nem tied az utolsó szó,ezért,hogy lenyugodj kijelentem,hogy tiéd az utolsó szó és most meg tessék máshova menni és kitalált dolgokat írni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!