Miért van tele a lakás ilyenkor ősszel mezei poloskával?
Ugyan ez.. Itt is sok van, és szintén félek tőle....
Nekem nem használt semmi. Azt mondták fújjam le kematoxal és rögtön elpusztul.. meg sem kottyant neki.
nálunk ugyanez van és sírok ha meglátok egyet, ráz a hideg bezárkózom a szobába inkább és megvárom, mig barátom hazajön és elintézi, annyira félek...és az a baj, hogy fujkálni nem nagyon tudok, mert van két kutya és nem akarom hogy nekik bajuk legyen. de multkor kinyitottam az ablakot (persze egyből kiesett egy a nyílásból) és a peremét és a párkányt körbefújtam rovarirtóval... azóta ebbe az ablakba nem láttam bogarat. az erkélyen viszont amikor takarítottam 5-öt találtam. :SSS
amugy azt olvastam azért jönnek be mert télre lakásokban és ablaknyílásokban keresnek menedéket.
ja és nálunk nem ez a mezei poloska van hanem levéllábú poloska így néz ki:
nagyon félelmetes és tele volt ősszel minden vele... remélem tavasszal nem fognak kikelni új példányok, mert így is félek, hogy tuti elbújt pár a lakásban :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!