Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Hogy írtsam ki ezeket a dögöket?

Hogy írtsam ki ezeket a dögöket?

Figyelt kérdés
A kiskutyám bolhás volt fogalmam sincs honnan szedte össze.Neki segitett a bolha nyakörv de tele van a ház bolhákkal látom öket ugrálni is nem egyszer láttam magamon is és belémcsipnek harapnak nem tudom mit csinálnak de annyira viszked majd megőrülök úgy vakarozok mint 1 eszement a lábaim térdtől lefelé tele vannak csípésekkel az oldalam is.Pedig már minden létező ruhát szönyeget ágynemüt kimostam.Hogyan irthatnám már ki őket??
2009. aug. 5. 12:16
 1/8 anonim ***** válasza:
33%
hát vegyél rovar írtó szert hátha az segít
2009. aug. 5. 12:28
 2/8 anonim ***** válasza:
51%
és ammeddigbolás a kutyád ne nagyon engedd be a házba
2009. aug. 5. 12:29
 3/8 anonim ***** válasza:
18%

Sehogy.

Ahova egyszer betelepednek a bolhák, lehetetlen kiirtani őket.

Ott vannak a petéik is mindenhol.

Ilyenkor leginkább a ház ledózerolását ajánlják ^^

Én a helyedben még max kihívnak egy speciális rovarirtó faszit, ő még talán tud segíteni, de ha ő se, akkor kampec, leélheted az egész életed bolhák mellett.

Kell nektek azokat a kis dögöket beengedni a házba..

2009. aug. 5. 12:47
 4/8 anonim ***** válasza:
75%

ilyen velem is volt. Állatpatikában lehet kapni ilyen kis ampullában(nem tudom mi a neve sajnos:S) bolhairtót, azt felhigítod vízben és felmosol vele MINDENT!!!

Közben minden szövetet átmosol még kétszer háromszor

2009. aug. 5. 12:52
 5/8 anonim ***** válasza:
75%
jajj dehogy!!!! miért mondodtok ilyeneket, hogy nem lehet kiírtani??? van egy csomó ilyen spot-on csepp, és azzal alvóhelyet is be lehet cseppenteni, nekünk a cicánál volt ilyen, és elpusztította őket, az frontline volt de nem spray!! hanem spot-on :)
2009. aug. 5. 12:56
 6/8 anonim ***** válasza:

Valóban nehéz kiírtani őket,egy üres házban is képesek hónapokig élelem(vér) nélkül élni.

Én is így jártam tavaly ősszel,elolvastam minden kapcsolódó anyagot és rendeltem BioKill-t!Az volt ráírva,1 hónapos védettséget biztosít,de egészen idáig csak döglött bogarakat (és bolhákat) lehetett találni a házban.Tehát több volt,mint egy hónap.

Most jöhet a következő akció:forró vizes felmosás,aztán a spray.Rongyszőnyegek mosása,esetleg takarítógép,de fontos,hogy a porszívó zsákját is azonnal üríteni,mert ott is tovább éldegélnek.És sajnos a levetett ruhában is lehetnek,de nem mondom,hogy moss ki mindent azonnal.

De itt olvastam a diófa levelét,nem tudom,hogyan kell használni,de aki volt már ilyen helyzetben,az tudja milyen elkeserítő és az ember mindent kipróbál. :-)

2009. aug. 5. 12:57
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem régen a lábamat marták szét, én meg szétvakartam... azóta megvannak a sebhelyek :S
2009. aug. 5. 13:21
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat azt is hallotam hogy ecettel kell felmosni háát megtettem most szellöztetek rendesen:S utolso válaszolo nekem is megfognak maradni mert elvakarom és csunyán hegesedek ..ma fizetés holnap benézek egy ilyen boltba
2009. aug. 5. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!