Glekfan kérdése:
Mit tegyek? Bolhák lepték el szinte az egész házat össze-vissza csípnek minket de nem tudom hogy irtsam ki őket!
Figyelt kérdés
Valami házi praktika,vagy bármi ami segít jó lenne!2011. ápr. 4. 21:29
1/12 anonim válasza:
milyen állatból jött és mikor? (kicsit bővebben is kifejthetnéd)
3/12 anonim válasza:
Rovarirtó spray-vel, pl. csótányirtóval végig kell fújni a padlót, sarkokat, majd jól kiszellőztetni. Az állataidat (macska, kutya, nem tudom mid van) jól be kell fújni bolhairtóval, pl. Frontline, és féregirtó pasztát is kell adni nekik.
6/12 anonim válasza:
kezelned kell az állatokat megfelelő írószerrel...kutya és macska: csak spot-on-t javaslom
utána bolhaporral beszórsz mindent és felporszívózol egy óra múlva
majd neostomosammal felmosol
9/12 anonim válasza:
"Az ártalom előzetes megelőze érdekében fontos a tisztaság, valamint az állandó takarítás.
A poros parketta, a hézagos kialakítású padlózat, valamint a padlószőnyeg ideális körülményeket biztosít a bolha szaporodásához."
A bolha csak ott szaporodik ahol vért tud szívni! A parkettának meg a szőnyegnek ehhez semmi köze! Nincs olyan hülye bolha amelyik a port szereti attól éhendöglik!
10/12 A kérdező kommentje:
De semmi állatom nincs bent!Mindig kint vannak és nem is szoktam kijárni hozzájuk!!!
2011. ápr. 5. 07:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!