Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Az emberek miért nem állatként...

Az emberek miért nem állatként kezelik az állatokat?

Figyelt kérdés

mit látok, a kutya nyalja az ember száját....pffuujjj

fodrászhoz,körmöshöz viszi az állatot...(az nem zavarja, hogy ez állatkínzás)

én azt tanultam, hogy az állatot bántani szánt szándékkal nem szabad,

de ha dönteni kell ember vagy állat...

akkor egyértelmű hogy az állat másodlagos...

ha annyira szeretitek az állatokat, akkor miért nem gondozzátok állatként?

ehelyett bezárjátok panelba....

Azt láttam, hogy az kutya előbb kap kaját, mint a csöves aki térden görnyedve kajáért, pénzért koldul?

vlmi nincs itt rendben???...

2009. aug. 4. 19:56
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
38%

Kérdetnék valamit kedves kérdező!

Te szereted a kutyákat??

Mert nem úgy tűnik , had mondjak valamit , ha nekem azt mondanák hogy válasszak egy idegen ember, vagy legyen ismerős , és egy idegen kutya között, hát a kutyát választanám !

Csöves dolog: Nem csövezni kéne és a segélyt várni hanem el lehet húzni dolgozni , és nem kéregetni aztán meg piát venni rajta!

Ő tette magát csövesnek az esetek 99 % ban , viselje a következményeit! Más nem tudok írni erről!

Az állatot semmilyen körülmények között nem szabad bántani , mert a kutya nem tud védekezni , nem tud szólni , nem tud tenni semmit !

Panel: Miért kedvesem hova raknál egy 1,5 kg os Csivit??Vagy hasonló Kis testű ebet?? Megmondanád? Gondolom ki kéne b.szni az udvarra aztán reggelre meg csak a megmerevedett kutyát találnád meg ? Vagy hogyan gondolod , ők nem tudnak kint megmaradni , hiszen benti kutyák , ami tényleg az !

Nálad mit jelent az hogy állatként??

ja had találjam ki : Maradékon él , egész életében az udvaron nézeget, amíg kicsi nagyon szeretik aztán leszarják , vagy agyon elletik , oltás 1 évben 1X (ami nevetséges) szőrét fogait, fülét ,körmét nem kell gondozni minek hisz csak egy kutya , végül is te se menj többet fodrászhoz!Ugye ivartalanítva nincsen hisz minek régen sem volt ilyen , EZ KÉRLEK NEM A FELELŐS ÁLLATTARTÁS !!!

Ami az: Minőségi prémium táp etetése, + főzöl neki , havonta kozmetikushoz viszed , fülét , körmét, fogait , szőrét megcsináltatod.

Ivartalanítod ha nem törzskönyves , teny.szemlés , tenyésztésre szánt egyed. Állatorvos nálam 1 havonta , de van hogy 2 hetente jön , ha csak ellenőrzésre is .

Hőszigetelt , fűtött (aki akarja)kutyaól , bejárással , vagy benti kutya kijárással , napi 3x séta ,

és még sorolhatnám neked egy darabig.

2009. aug. 5. 09:40
 12/13 anonim ***** válasza:
87%

Nem tudom mi bajod van azzal hogy az emberek szeretik az állatokat!Attól még hogy te nem szereted ha megnyal más szeretheti,ugyanis a kutya ezzel fejezi ki a szeretetét:)

Különben meg előbb adnék a kutyának kaját mint egy gyilkosnak,vagy csövesnek!A csöves többre vihette volna ha normálisan tanul meg minden!Szóval csináld ahogy akarod de a kutya akkor is szeret ha valami rosszat csináltál,és mindig megbocsát!Különben is az emberek érdemelnék az állat sorsot,szinte már az egész világot kiírtjuk!(bocsi tudom hogy fáj az igazság)!

Ennyit erről -.-

2009. aug. 5. 10:19
 13/13 anonim ***** válasza:

1. Akár hiszed akár nem a kutya nyál gyógyít.

2.Ugyan miért lenne állatkínzás a fodrászat és a körmös?! :S

3.Az a csöves inkább piára költ mint ,hogy kaját venne.

4.Jó buta lehetsz!

2009. dec. 19. 18:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!