Milyen állat lehet ez? (Bővebben lent)
Először lepkének néztük, majd egy eldeformált méhnek, de nem tudtuk beazonosítani semminek O.o Sajnos fotót nem tudtam készíteni, mert nagyon fürge volt, egy szempillantás alatt eltűnt és igen beleolvadt a környezetébe ._. Na most úgy alap jellemzés:
Barna volt a teste, de a "potroha" fekete fehér, olyan... hamu szerű . A szárnyával nagyon gyorsan csapkodott, és nem állt meg egy percre sem, mondjuk lábát se nagyon láttuk, vagy nagyon kicsi volt vagy fogalmam sincs O.o A feje egy kicsit fura volt, inkább egy csigáéhoz hasonlítanám, a csápjai olyanok voltak, mint a csigának a szemei, a "szívókája" pedig mint egy nagyon hosszú csőr, de mégse. Egyre ment össze a szélessége. Jobban a lila virágokat szívogatta és az egész állat olyan ujjbegyem nagyságú volt. A válaszokat előre is köszönöm! :)
Köszönöm :DD Igen, mind a hármótoknak igazatok van, közbe nem tudom hogyan de odakeveredtem a képeihez
A kis drága :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!