Milyen állatot tartsak?
Figyelt kérdés
Panellban lakok a szüleimmel.Eddig tartottam 2 hörcsögöt és egy tengerimalacot.Sajnos idős volt a tengerimalacom és meghalt.Folyton utazok,és mostt a vizsgákra is készülök.Milyen állatot tartsak akivel nem kell sokat játszani,simagatni?2012. szept. 25. 21:09
1/11 anonim válasza:
Panelban egy igazán jó állat van, amivel nem kell foglalkozni, játszani, meg simogatni. Ha neked erre nincs időd, akkor tarts csótányokat. Nagyon igénytelenek és igen jól szaporodnak. Sok sikert!
2/11 anonim válasza:
Van a házirendben valami kötelezvény, hogy mindenkinek kell tartani valami állatot a panelban?
3/11 anonim válasza:
Kecskét! A kecsketej a legjobb a parlagfű allergiára.
Ja, és a kecske utálja, ha simogatják.
4/11 anonim válasza:
Amíg nincs rá időd, ne vegyetek újabb állatot. Ha sokat utazol, úgyis csak a szüleidre maradna.
6/11 Gyikker válasza:
Szerintem valami kisebb állatot pl. tengerimalacot.
Azt hordozhatod magaddal is bárhová.
7/11 anonim válasza:
Gekkót. Van egy fajta(Bocs nem jut eszembe) ami nagyon barátságos, és nem igényel túl sok odafigyelést.
9/11 anonim válasza:
Szerintem se tarts állatot, amíg nem érsz rá. Lehet, hogy van olyan, amelyiket nem kell simogatni, e azokat is kell gondozni, etetni, tisztán tartani. Várd meg, amíg olyan élethelyzetben leszel, hogy lesz időd állatot tartani.
10/11 anonim válasza:
Vegyél egy legyet, az még utazhat is veled :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!