Milyen gondozást - etetést igényel a kacsa?
Figyelt kérdés
Kertes házban lakom, a gyerekem meglepett 2 kiskacsával. Most egy kicsit tanácstalan vagyok velük, hogy mit is adjak nekik enni.
Szabadon vannak, csipkedik a füvet. Mindig sok víz van nekik kitéve, mert látom, hogy az evéshez feltétlenül kell nekik. Kukorica darát és búzát adok nekik.
2009. aug. 2. 08:07
1/3 anonim válasza:
Hát lassan el kell kerítened, mert mindent össze fognak kakilni, és nem lenne túl jó a gyerekek abban hemperegnének. A kacsának víz kell amiben úszni tud, már biztos látod most is hogy az itatóbabele ülnek. ezért van a kacsáknak egy spéci itató hogy ne üljenek bele, míg kicsi elég egy lavor víz nekik, de aztán úsztató kell. nem mondtad hogy mi a célod vele, hogy megtartod vagy pár hónap múlva levágod.ha házikedvencként akarod akkor mindenképpen kell úsztató. csak hogy az usztatónak nem szabad mélynek lenni, mert tele kakilják és nyárona a melegben naponta söpörheted ki a vizet belöle, és újat nekik. nagyim tartott kacsát mikor gyerek voltam.
2/3 anonim válasza:
Salátalevelet,kukoricát,ha még kicsik,kevés vizet..Ha van lehetőség,fürdető is kell nekikmajd később.De jó,ha valamilyen helyet elkerítesz nekik,különben mindenütt ott hagyják a nyomaikat.A kacsa sokat piszkít.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
Nálunk az állatok csak végelgyengülésben halnak el - de sajnos ők előbb-utóbb a fazékban fogják végezni - bár én nem biztos, hogy eszek belőlük.
2009. aug. 2. 16:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!