Milyen bűntetést adnátok az állatkínzóknak?
Hát sajnos nemrég vittük a macskámat orvoshoz mert bedagadt a lába valószínű hogy a szomszédom húrjába akadt . és igen az egyik állatkínzó a szomszédom )':
És én csak a bedagadt lábát és a befőttes gumit láttam a lábán.Mondanom se kell menyire sírtam.
El is késtem a suliból.
De az orvos azt mondta hogy nincs mit az ilyenekkel tenni mert az ilyen dolgokhoz videó vagy hangfelvétel kell.
De volt olyan is hogy kimentem este behozni a ruhákat és hallom hogy egy kutya nyüszít és olyan hang volt mintha egy cső szerű dologgal ütöttek volna valamit.
Remélem )':
De szerencsére az öreg tatának nincs sok ideje de persze ott a másik aki 40 körül van és most költözött ide.
Valószínű azért mert ott már mindenki utálta
én két csoportra bontanám az elkövetőket: a gondatlanokat és a szándékosan kínzókat.
az előbbieket élből eltiltanám mindenféle állattartásól, csak ezen felül szabnám ki rájuk a büntetést (amire szerintem reális a jelenleg megállapított max. 2 év). az utóbbiakat viszont az eltiltáson túl elmeorvosi vizsgálatra is elküldeném, hisz aki élvezi az állatok szenvedését jó eséllyel szociopata, és idővel a társadalomra is ártalmas lesz. az ő esetükben már keveslem azt a két évet. de nem is inkább börtönbe, hanem a zárt osztályra utalnám be őket, de oda jó sokáig.
Ugyanúgy kínoznám az elkövetőt, ahogy ő kínozta az állatot
Ahány állatot kínzott annyiszor hosszabb ideig kínoznám , persze alapból jóval hosszabb ideig
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!