Miért így hirdetik meg az emberek a kisállataikat?
Szia!
Igen, az ilyen hirdetésektől én is a falat kaparom néha...Én terráriumot kerestem, de sokszor hörcsög is járt hozzá (én szeretem a hörcsögöt, de nem azt kerestem).
Nézz szét a vatera.hu-n vagy a teszveszen.hu-n, mert ott nem kell telefonálgatni az eladónak, hanem tudsz online is kérdezni. Vásárolni meg kérdezni egy sima regisztrációval tudsz :)
Igen, szerintem is megunt malacokról van szó. És a hirdető úgy gondolja, a malacot hamarabb elviszik ha ketrecet is ad hozzá, és fordítva. A ketrec plusz ingyen malac is kelendőbb, gazdaságosabb, "megéri" a vevőnek. Két legyet üt egy csapásra...
Hát igen... előbb át kellett volna gondolnia az állattartást, és nem Vaterán ketrecestül megszabadulni tőlük hogy "hű, ezzel mennyi nyűg, gond van."
Ennél sokkal gonoszabb hirdetést is láttunk már. A ketrecet hirdette meg igen-igen jó áron. A több jelentkező közül az nyerte el a tendert, akinek még nem volt meg a vágyott tengerimalaca, és amikor ment a ketrecért, ott ült benne Béla a degu.
Amikor szóvá tette, hogy üres ketrecről szólt az alku, akkor elnézést kért az eladó, mondván máris megeteti a kígyóval Bélát, és üres lesz a ketrec.
A kígyó emlegetése a piros gomb, amitől minden rágcsáló kedvelő kiborul, eszet veszt, és rágcsálót hazavisz.
Béla új tulajdonosának is csak otthon lett gyanús, hogy a lakásban sehol se látott kígyót...
Szóval a ketrec eladó lakott állapotban kezdetű hirdetés, még egész korrekt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!