Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Milyen íze van a hangyának,...

Milyen íze van a hangyának, cserebogárnak, gilisztának stb?

Figyelt kérdés
Azért kérdem mert láttam a tvben hogy a túlélő mesterek (Bear stb) megeszik a bogarakat.Gondolkodtam rajta hogy szerzek néhány bogarat vegyesen és elkészítem őket.Megsütöm tüzön.Nyersen stb.Van itt aki kipróbálta már ? Milyen íze van ?
2012. szept. 9. 16:07
1 2
 1/11 anonim válasza:
Nos, sok Bear részt láttam, a hangyára azt mondta, hogy savanyú, a gilisztára mert, hogy olyan mint a fika. xD A cserebogár elég ropogós lehet, de pontosabb információkkal nem tudok szolgálni, még életem meg sem fordult bennem, hogy megkóstoljam.xD Minden esetre, ne a kertből szedj össze pár prédát, és edd meg, hanem egy profi tanácsát is hallgasd meg. A piacon szoktam is látni ilyeneket gyakran!
2012. szept. 9. 16:19
 2/11 A kérdező kommentje:
Nincs kertem.A hegyen szedem össze.Van erdő is meg tisztás is.Van hol válogatni
2012. szept. 9. 16:37
 3/11 anonim válasza:
Annyit mondanék azért,hogy bear se eszi meg.
2012. szept. 9. 17:29
 4/11 A kérdező kommentje:
Amúgy van Bear könyvem
2012. szept. 9. 17:51
 5/11 anonim válasza:
100%
3# De megeszi.:) De annyi pénzért én is megenném.:)
2012. szept. 9. 19:22
 6/11 vagyokakilehetek ***** válasza:
21%
kostold meg és megtudod. és akkor kérdezni se kellett volna
2012. szept. 9. 19:23
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Hangyát ettem amikor óvodás voltam. Az volt a baj, hogy a hangya kis csápja megszurkálta a nyelvemet kicsit, de amúgy semmi extra íze nincs. A többiről nem tudok nyilatkozni. Savanykás íze volt a hangyának. Mára már leszoktam a hangyákról így 30-on túl már nem poén. :)
2012. szept. 9. 19:42
 8/11 anonim ***** válasza:
A hangya tényleg savanyú,picit csipős mellékíze van,gyerekkoromban próbáltam a "cuccot" .
2012. szept. 9. 19:43
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

1 ha elcsíped az amazóniai zöldhangyát elvileg citromos íze lesz, ezt is vmi túlélő mondta tv ben

2 cserebogarat felejtsd mert mérgező a páncélzata, még jópár rovar ártalmas lehet.

ami tuti: imádkozó sáskát/szöcskét wokban kevés olajon kisütöd és megeszed ha ropogós. kínaiak tolják chips helyett elvben jó de keress egy faszályos kínai szakácskönyvet mert mint az alapelv mondja ami mozog azt megsütik ami meg nem, azzal fűszerezik.

Atomegér voltam

2012. szept. 9. 20:05
 10/11 A kérdező kommentje:
Ettem már cserebogarat de csak 1x.Semmi bajom nem lett tőle.Jah és tudtátok hogy a mezei zöld fűszál tele van vitaminnal ? Nem is rossz az íze
2012. szept. 9. 20:07
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!