Épp ma láttam az Animal palneten az állatrendőrség Houstonbam c. műsort.Abban volt egy pitt bull aki nem nyert a kutyaviadalon és a gazdája lelőtte de szerencsétlen nem döglött meg azonnal ezért egy téglával agyon verte.Iszonyú volt és dühítő,hogy ilyet tett az az ember!
Én úgy gondolom,hogy az állatoknak is épp annyi joguk van az élethez mint az embereknek!Fontos,hogy nekik is joguk legyen és ugyan úgy megbüntessék az ellenük vétkezőket mint amikor embert bántalmaz másik ember.Ezt elég furin fogalmaztam de remélem értitek!
Sajnos Magyarországon nem büntetik olyan szigorúan az állatbántalmazást!Pedig kellene!!!!!!!!!!
2009. júl. 29. 16:31
12/15 anonim válasza:
persze hogy fontos dolog. szerintem ez egyáltalán nincs túlzásba véve. most is rengeteg állat van a Földön akik szenvednek az ostoba emberek zsarnokoskodása meg pénzhajhászása miatt. az hogy valaki megeszi az állathúst, az oké, mert hát így lett kitalálva, az állatok is a tápláléklánc része, de hogy bundákat meg luxuscikkeket gyártanak belőlük, az nem oké.
másrészt, akit idegesít a dolog, ne foglalkozzon vele és nem fogja idegasíteni akkor.
2009. júl. 29. 16:42
13/15 anonim válasza:
Szerintem ma magyarországon nem lehet eleget beszélni az állatvédelemről. Tenni méginkább kellene. Kicsiny társadalmunk, egy része nagyon felelőtlen az állattartás tekintetében. Mind a kiskedvencekkel, mind a haszonállatokkal. Sokkal több információt kellene eljuttatni az állat tartókhoz. Gondolok itt arra, hogy hova vigyék az állataikat ha megbetegedik. Gondolok itt a területi állatorvosra. Mi a teendő, ha elunják kis kedvenceiket, melyik menhelyhez forduljanak. Azonkívül beszélni kellene arról is, hogy haszon állataink egy részét megesszük azért még elérik a vágási idelyüket, megfelelő körülmények között kell tartani. Nagyon sok dolga van az állatvédelemnek és nagyon kevés lehetőséget és teret kapnak az állatvédők. Büntetném azokat akik kiteszik, magára hagyják kedvenceiket vagy nem jól tartják ugyanúgy mint azokat akik kínozzák őket. Akkor itt jönne az, hogy szükség volna alapítvány által működtetett orvosi rendelőkre ahol ingyen kezelnék a rászorulók állatait és a nem tenyésztésre szánt állatokat ivartalanítanák is. Az iskolákban sokkal többet kellene beszélni arról, hogy mennyire fontosak az erdőkben mezőkön élő állatok. Továbbmegyek, meg is lehetne mutatni, sokkal többet kimenni a szabadba. A gyerekeket és megtanítani, hogy csak a lábnyomukat hagyják ott maguk után és csak az emlékeket vigyék haza. Ez jó hosszú lett. Bocsánat. Szóval engem nem idegesít. Ja, szeretem a húst, nagyon. Pörköltnek, sülve, főlve....
2009. júl. 29. 16:43
14/15 anonim válasza:
Én fontosnak tartom az ésszerű állat védelmet, aki megkínoz egy kutyát macskát vagy bármit, az igenis börtön... de pl ez a libás dolog szerintem felháborító volt, hogy szerencsétlen embereket tönkretették, le lehet hurrogni, de csak gondoljatok bele, mi a károsabb, ha a libát megtömik, vagy ha az ember nem tud mit enni adni a gyerekének, mert elvesztette az egyetlen bevételi forrását
2009. júl. 29. 18:39
15/15 anonim válasza:
Nagyon fontos nekünk van egy állatvédő testületün ha gondolod lépj be
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!