Te hülyének néznéd azt a családot, aki a kertjébe venne két szamarat? Csak úgy hobbyból?
Figyelt kérdés
2012. aug. 27. 16:13
1/18 anonim válasza:
nem... Az ő dolguk és ha tudnak róluk gondoskodni akkor nem értem mi a probléma....
3/18 A kérdező kommentje:
Én találtam ki, hogy milyen jó lenne, ha lenne szamaraink:)50 ezerért is már vehetőek. Kutyánk már van, szóval nem tudom, h kijönnének-e. Ez most csak egy hirtelen ötlet, nem tudom mi lesz belőle:)
2012. aug. 27. 16:28
4/18 A kérdező kommentje:
*lennének
2012. aug. 27. 16:28
5/18 Ilyent válasza:
Akkor mit értesz?
Én nem nézném annak.
6/18 Ilyent válasza:
A kutya nem bántja.
Hacsak nem egy vérengző fenevad.
De mért kettő szamár???
Én egy szép pónit vennék mellé.
7/18 anonim válasza:
A lovasok gyűlöletét viszont kivívnád. Egy szamárnak, hogy jól érezze magát terület kell, egy kertnél jóval nagyobb. Ráadásul a helyi önkormányzat szinte mindíg tiltja, hogy a település közepén tarts állatot.
ezenkívül a zsamár elég jangosan ordít, tuti, hogy menne a feljelentés a szomszédoktól záros határidőn belül.
8/18 anonim válasza:
Nem érteném, ismétlem. Miért lenne egy kertben két szamár? Dísznek? Kertet legelni? Kordét húzni? Polgárpukkasztani? Tenyészteni?
9/18 Ilyent válasza:
Én sem értem minek a kertbe kutya?
Dísznek? Kertet legelni? Kordét húzni? Polgárpukkasztani? Tenyészteni?
10/18 anonim válasza:
házőrzőnek... -_- A kutya arra való!! ezt nem tudni.. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!