Melyiket kérjem?
Nem tudom hogy havaneset,Arapapagájt vagy ugróegeret kérjek.Melyiket?Melyiknek az eltartása kerül a legkevesebbe?Melyik megfizethető?Melyikhez milyen érvet lehet mondani?
Csak 1 állatot kérhetek és azt is csak nagynehezen!Anya azt mondta hogy talán lesz ugróegerem másszor meg azt, hogy ide mégegy rágcsáló nem jön.
Hűha. Hát, nem tudom. Ezt így nem lehet meg mondani hogy te melyiket kérjed. Nem tudom hogy hány éves vagy, mennyire vagy felelősségteljes, milyen indíttatásból szeretnél állatot és milyen célra. Nem tudom mennyi időd van naponta az állat gondozására, stb...
Fontos szempontokat kell állatválasztásnál szem előtt tartani.
Nagy különbség van egy kutya és egy ketrecben tartott rágcsáló között.
A kutya nagyobb felelősség, sok időt és törődést, nevelést igényel 15-20 évig!! És sok pénzbe van a napi etetése, betegség esetén az állatorvos, oltások...stb
Egy egeret kiveszel a terráriumból simogatod, futtatod egy kicsit, aztán vissza teszed. Nem igényel annyi figyelmet, nem kell tanítani, ellenben a terráriumot hetente takarítani kell (ha nem akarsz irdatlan bűzt a szobádba)
Gondold végig hogy mit szeretnél... mi nem tudhatjuk helyetted.
De javaslom hogy olvass utána az állatoknak, viselkedésüknek, tartásuknak, mert szerintem nem is tudsz róluk semmit. Ezt csak abból gondolom hogy ilyen kérdést felteszel.
Az ugróegér tartása nem drága. Forgács és a kaja az állandó költség, de nem sok. A felszerelést meg csak egyszer kell megvenni.
Az arapapagáj még olcsóbb, de azt nem tudod édesgetni.
A kutya ezekhez képest sokkal drágább. Nem olcsó a kaja, a fekhely, a játékok, az évenkénti oltások, és az egyéb felszerelés. Napi több óra törődést igényel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!