Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Milyen távcsövet vegyek?...

Milyen távcsövet vegyek? Juhok őrzésére használnánk.

Figyelt kérdés
Édesapámnak szeretnék egy távcsövet venni ajándékba. Juhai vannak, és sokszor otthonról (kb.1-2km) figyeli távcsővel őket, de általában viszi is magával, tehát nem árt ha könnyű. Most is van otthon több távcső, de egyik sem az igazi. Egyáltalán nem értek hozzá, azt tudom, hogy amit most használ az 10X50-es. Azt mondja nem jól lát vele, gondolom valami gagyi lehet. Milyet tudnátok ajánlani, ami a célnak tökéletesen megfelelne, és az ára is baráti?
2012. aug. 15. 03:02
 1/3 anonim ***** válasza:
Nos távcsövet igazából semmiképp, mert állvány kell alá, egyszemes betekintésűek, és a binokulárhoz képest szűkebb a látómezeje. Mindenképp binokulár ajánlott, az könnyen hordható, strapabíróbb! Arra figyelj hogy minél nagyobb átmérő és nagyítás annál nehezebb megtartani. Esetedben a 10 a tázszeres nagyítás az 50 az a lencseátmérő, azaz 5 cm. Ha jó minőségű talán elég az, de itt nézzél szét. Budapesti távcső centrum. Google-> btc. Csillagászati és vadász meg binokulár, mikroszkóp bolt. Talán még egy spektív ami megfelelne neki!
2012. aug. 15. 04:03
 2/3 anonim ***** válasza:

[link]

Kezdőknek alatt,nézegess.

2012. aug. 15. 06:23
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a segítséget! Először teljesen kínai volt amit írtál, de belejöttem. Fölhívtam makszutov.hu üzletet, és nagyon segítőkész volt az eladó úriember. Mindenkinek Én is csak ajánlani tudom az üzletet!! Apukámat megkérdeztem, és emellett döntött: Yukon Scout 20x50 kézitávcső.

Mégegyszer köszi, remélem ez beválik. Ha nem, akkor lesz egy binokulár is! :)

2012. aug. 15. 20:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!