Ez igaz? Ha meglesz a 2 millió aláírás abbahagyják az olajkút fúrást?
Van a Greenpeace-nek egy oldala, ahol ha összegyűlik 2 millió szavazat, akkor abbahagyják az olajkutak fúrását és megmenekülnek a jegesmedvék. Itt a link, szavazzunk minél többen!
Legális e-mail cím gyűjtés :D Majd jól spammelnek az aktivisták.
Szerintem ha meg is lesz, semmi nem fog történni.
Elég naiv vagy, hogy elhiszed, hogy ezzel megmented a jegesmedvéket.
Ugyanis a felmelegedés nem fog leállni, mert egy természetes folyamat. Ahogy véget ér, a jegesmacik eltűnnek. Mindig mentek végbe ilyen változások, ami rengeteg faj kihalásával járt. Nem tudom, hogy az ilyen emberek hol élnek, talál csak nehéz elfogadniuk a valóságot.
Remélem azt is tudjáktok, hogy egy olyan fúrótorony rengeteg családos embernek ad munkát, akik csak ebből tudják fenntartani a családjukat, etetni a gyerekeiket.
Persze azt is tudom, hogy az emberek már más embereket sz*rba se néznek, addig látnak, amennyit ezek a propagandareklámok mutatnak nekik. Azt hiszitek most jót cselekedtek, de: ezzel egy macit sem fogtok megmenteni, nyomorba küldtök x családot. Grat.
Anatónia Virág
Erről valami infót linkelj be légyszi, mert nem akarom elhinni :)
Parancsolj:
Emlékezz, korábban is értünk már el hasonló sikert. Harminc évvel ezelőtt hasonló kampányt indítottunk a Déli-sark megvédésére. Senki sem gondolta volna, hogy győzelmet aratunk, de így lett, és egy világparkot hoztunk létre a Déli-sark körül. Most az Északi-sarkon a sor.
Stoll Barbara
kampányfelelős, Greenpeace
Én aláírtam és küldtek nekem hírlevelet és abba volt benne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!