Hogy hírdessek örökbefogadható állatokat?
Figyelt kérdés
Elhatároztam ,hogy segíteni fogom az otthon nélküli állatokat. Szerintem hirdetéssel (pl szorólapokkal) lehetne ezt a folyamatot felgyorsítani. Ti mire lennétek kiváncsiak egy állattal kapcsolatban? Milyen jellemzők fontosak? Mi kelti fel az érdeklődéseteket?2012. aug. 5. 02:57
1/2 anonim válasza:
Mekkora termetűre nő meg? Esetleg egy fénykép vagy leírni a színét, fajtáját. Mennyi idős? Hím vagy nőstény? Ivartalanított-e? Esetleg ha tudod a természetét, pl. izgő-mozgó, nyugodt, gyerekszerető stb. Vagy a múltját pl. az állatotthonban született vagy télen az utcán találták stb. Az utóbbi két dologból következőleg, hogy kinek ajánlod pl. időseknek vagy nagy családba. Hirtelen ennyi jut eszembe.
2/2 pgyomber válasza:
Az alőzőekhez hozzáfűzném:
Szerintem érdemes az interbeten is próbálkozni, egy egyszerű honlap készítésével. Ezt pedig háziállatokkal foglalkozóó tematikus oldalakra feltenni, állatokkal foglalkozó fórumokon hirdetni magad. A szórólapok sok esetben az első kukában landolnak...
Ha írsz egy-egy állatról szerintem 4-5 adatnál többet nem kell leírnod (pl. termet, fajta, becsült kor), de 2-3 mondatnyi személyes szöveg figyelemfelkeltő lehet ahhoz, hogy személysen megkeressenek, és találkozzanak az állattal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!