Hol tudok örökbefogadni kutyust vagy cicát?
bárcsak több ilyen ember lenne mint te,akkor nem lenne tele a menhely,nem halna meg több ezer kutya a sintértelepen csak mert sima fekete kutya,nem győztes poodle..
Tehát menhelyeken sok példány van,de ha igazán menteni akarsz akkor sintértelep..ott elaltatják záros időnbelül a kutyákat/macskákat:/
köszön a segítséget :)
még annyit szeretnék kérdezni h ha egy kutyust örökbe szeretnék fogadni akkor azért fizetnem kell?és ha igen akkor mennyit?
Gyepmesteri telep vagy állatmenhely.
Valahol fizetni kell, valahol nem. Szerintem max. 15 000 Ft-ot kérnek el. Kérdezd meg az adott menhelyen/gyepmesterin, hogy ott mennyiért adják ki.
"ha egy kutyust örökbe szeretnék fogadni akkor azért fizetnem kell?"
Szerintem helyfüggő, de nagyon hasznos, hogy fizetni kell! Gondolj bele, ha ingyen lenne, bármelyik "olcó vendéglő" hozhatna onnan kutyákat... :S
Pl. Szegeden a tappancstanyán 4500-ért fogadhatsz örökbe kutyust, de az már (hacsak nem kölyök, vagy frissen bekerült kutya) oltva, ivartalanítva(!), mikrochipelve lesz.
Illatosút:
• Az új gazdához juttatott eb után fizetendő díj bruttó 5.000 Ft/állat, amely tartalmazza az életkornak megfelelő védőoltás, a belső élősködők elleni féregtelenítés, a mikrochip behelyezés és az oltási igazolvány kiadásának költségeit is.
Árvácskánál 7.000,Ft-ot fizettem 3 éve kutyusért oltva, csippelve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!